Cele mai citite
 


Creştere a pieţei serviciilor medicale private în România
marţi, 9 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sectorul serviciilor medicale private este în continuă dezvoltare în România, pentru 2010 fiind prevăzută o creştere a cifrelor de afaceri între 20% şi 50%, scrie luni ediţia electronică a publicaţiei economico-financiare italiene Tribuna Economica.
Deşi creşterea estimată pentru acest an nu ajunge la nivelul celei din 2009, care a fost de până la 80%, operatorii din domeniu sunt mulţumiţi şi spun că există premize pentru o ulterioară îmbunătăţire, relatează Tribuna Economica.

Dezvoltarea pieţei serviciilor medicale private din ultima perioadă s-a datorat în principal creşterii numărului pacienţilor individuali, dar şi contractelor cu marile companii. Sergiu Neguţ, director medical al Centrului Medical Unirea, intervievat de Tribuna Economica, s-a declarat optimist în privinţa continuării dezvoltării sectorului sanitar privat în România.

'Creşterea înregistrată în ultimii ani are tendinţa de a continua, ţinând cont de faptul că un număr tot mai mare de persoane se îndreaptă către serviciile medicale private', a afirmat Neguţ.

Principalele societăţi care oferă servicii sanitare private în România sunt Medicover, MedLife, Euromedic, Euroclinic, CMU, Medcenter, Gral Medical, Sanador, Romar şi Medsana, adaugă Tribuna Economica, precizând că unele dintre ele au deschis chiar spitale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centrul Medical Unirea fuzionează cu Euroclinic Bucureşti, 20 sep /Agerpres/ - Centrul Medical Unirea (CMU), operator de servicii medicale private, a anunţat luni preluarea Euroclinic.
Finmedia a premiat 20 de companii şi personalităţi la Gala Capitalului Românesc Finmedia a acordat luni 20 de premii unor companii româneşti şi antreprenori români în cadrul Galei Capitalului Românesc.
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Sanador a inaugurat primul spital privat cu servicii medicale complete din România Operator de top pe piata serviciilor medicale private din Romania, Sanador a deschis primului spital clinic cu servicii medicale complete, inclusiv asistenta medicala de urgenta, dezvoltat în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro.
Regis Lhomme este noul preşedinte al ARPIM Regis Lhomme, Director General Amgen România, este noul preşedinte al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM), ales în cadrul Adunării Generale ARPIM din data de 29 septembrie se arată într-un comunicat de presă al asociaţiei.
Ernst & Young:Piaţa farmaceutică din România nu a rezolvat problemele din trecut, iar sistemul este subfinanţat Piaţa farmaceutică din România nu şi-a rezolvat încă problemele din trecut, pentru a proiecta modalităţi noi de dezvoltare a business-ului în anii care urmează, sistemul este subfinanţat, iar companii mari şi interesante pentru achiziţii nu prea au rămas în acest sector, afirmă Bogdan Ţenu, Senior Manager...