Cele mai citite
 


Satu Mare: Tineri, la spital după ce au fumat droguri legale
marţi, 9 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi sătmăreni de 30 de ani au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) Satu Mare după ce au fumat 'droguri legale'.
Potrivit unui comunicat remis luni de Spitalul Judeţean Satu Mare, doi bărbaţi s-au prezentat cu greţuri, tulburări de vedere şi de echilibru, fiind şi într-o 'stare de confuzie'. Cei doi au declarat că au fumat câte o jumătate de ţigară care conţinea aşa-zisele 'droguri legale'.
Ei au primit asistenţă medicală impusă iar peste câteva ore şi-au revenit şi au părăsit spitalul.
Serviciul de Ambulanţă Satu Mare primeşte aproape zilnic solicitări din partea unor persoane care consumă 'droguri legale', în municipiu fiind trei magazine care comercializează plante halucinogene.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Tânăr la urgenţe după ce a consumat 'plante etnobotanice' Un tânăr de 23 de ani a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor Satu Mare, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fumat o ţigară din 'plante etnobotanice'.
Vrancea: La spital, după ce a fumat o ţigară din plante etnobotanice O tânără de 20 de ani din Focşani a ajuns, duminică dimineaţă, la secţia de primiri urgenţe din cadrul Spitalului 'Sf. Pantelimon' din municipiu fiind diagnosticată cu inhalaţie voluntară cu substanţe halucinogene.
Satu Mare: Spitalul Judeţean primeşte o ambulanţă de transport persoane Spitalul Judeţean Satu Mare va primi o ambulanţă pentru transportul bolnavilor între secţii, a anunţat, duminică, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.
Iaşi: Cadre medicale, agresate de un consumator de plante etnobotanice Iaşi, 20 feb /Agerpres/ - Un bărbat care a fumat produse etnobotanice a sărit la bătaie la personalul medical care încerca să îi salveze viaţa.
Iaşi: 30 de tineri ajunşi la spital în ultima lună în urma consumului de plante etnobotanice Plantele etobotanice şi consumul acestora în locul ţigărilor de la tarabă au adus, în doar o lună de zile, în spital, aproape 30 de tineri din Iaşi, susţin medicii.
Iaşi: Trei intoxicaţi cu etnobotanice, într-o oră Un număr de trei persoane au ajuns sâmbătă într-o singură oră la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce s-au intoxicat cu plante etnobotanice.