Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Ambulanţă blocată pe un drum judeţean
luni, 8 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgovişte, 8 feb /Agerpres/ - O ambulanţă chemată să preia un pacient pentru dializă a rămas, luni, blocată pe drumul judeţean dintre localităţile Pitaru şi Potlogi, în zona de sud a judeţului Dâmboviţa.
Şeful Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa, Denis Vişoiu, a declarat, pentru AGERPRES, că utilaje de deszăpezire acţionează pe drumul unde maşina de salvare a rămas înzăpezită şi că probabil calea de acces va fi eliberată în scurt timp.
Pacientul ce urmează a fi preluat de ambulanţă a refuzat, acum două zile, internarea.
Aproximativ 16 persoane dependente de dializă, din judeţul Dâmboviţa, care locuiesc în zone greu accesibile pentru ambulanţe, au fost internate, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.
Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe drumurile din sudul judeţului Dâmboviţa din cauza zăpezii viscolite, iar mai multe drumuri judeţene şi comunale sunt blocate. Pe unele porţiuni din drumurile naţionale din zona sudică a judeţului se circulă foarte greu din cauza sulurilor de zăpadă viscolită care ajung şi la 10 centimetri. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Dispecerat integrat al ISU şi Ambulanţă, inaugurat în prezenţa secretarului de stat Raed Arafat Dispeceratul integrat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa şi al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a fost inaugurat, joi, la Târgovişte, în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
Dâmboviţa: Sanatoriul Moroieni a rămas fără curent, bolnavii dependenţi de oxigen vor fi aduşi la Târgovişte Sanatoriul Moroieni din judeţul Dâmboviţa a rămas fără curent electric, în noaptea de duminică spre luni, iar şapte pacienţi dependenţi de oxigen vor fi aduşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, informează Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Ambulanţă ce mergea la o urgenţă, lovită de un BMW Doi asistenţi medicali de pe o ambulanţă au fost răniţi, luni, după ce maşina Salvării, care se îndrepta spre o urgenţă având pornite semnalele luminoase şi acustice, a fost lovită de un autoturism BMW într-o intersecţie din Târgovişte.
Dâmboviţa: Bătrân cu larve în răni la picior, adus la Spitalul Judeţean Târgovişte de la un centru social Un bătrân de 67 de ani cu larve în răni de la picior a ajuns la Spitalul Judeţean Târgovişte de la Centrul de Asistenţă Medico Socială Bucşani din judeţul Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Bolnavii din Pucheni, ajutaţi de echipe ale ISU Bolnavii din zona afectată de alunecările de teren din comuna dâmboviţeană Pucheni vor fi ajutaţi de personalul de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) pentru a fi transportaţi până la ambulanţe.
Dâmboviţa: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, dotat cu trei autosanitare de tip B Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Dâmboviţa a fost dotat cu trei ambulanţe de tip B, în condiţiile în care cel mai nou lot de ambulanţe primit la nivel judeţean a fost anul trecut.