Cele mai citite
 


Vrancea: Gravidă salvată cu un autoturism de teren
luni, 8 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Focşani, 8 feb /Agerpres/ - O gravidă de 27 ani din comuna vrânceană Băleşti a ajuns la Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din Focşani după o adevărată aventură prin nămeţi, cu o maşină de teren 4x4.
Din cauza viscolului, ambulanţa de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vrancea nu a putut ajunge acasă la femeie, astfel că aceasta a fost transportată pe o distanţă de câţiva zeci de kilometri de o maşină de teren 4x4.
''Ambulanţa a fost însoţită, pe tot parcursul drumului de o volă. Deoarece drumul era blocat de zăpadă asistenta de pe ambulanţă a fost transportată cu un autoturism de teren acasă la gravidă. Aceasta a fost preluată de maşina 4x4, transportată până la Salvare şi de câteva minute a ajuns la spital'', a explicat Cristi Onia, directorul SAJ Vrancea.
Acesta a mai precizat că în acest moment nu mai există alte cazuri similare în judeţul Vrancea.
''Cei care trebuiau să facă dializă sunt la spital. Dacă vremea se va îmbunătăţi îi vom trimite acasă, dacă nu, îi vom ţine în spital până marţi'', a conchis Onia. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Vrancea : ISU intervine pentru transportul unei gravide din Bogza la spitalul din Focşani O femeie gravidă, în vârstă de 24 de ani, va fi preluată, duminică, de la locuinţa sa situată în localitatea vrânceană Bogza, pentru a fi transportată la spitalul din Focşani de un autovehicul cu şenile aflat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
IGSU: Peste 400 de persoane asistate medical de paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore Aproape 900 de persoane au fost salvate din diverse situaţii de urgenţă, iar 416 au fost asistate medical de către paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore.
Vrancea: Persoanele care au nevoie de dializă, transportate la spital Patru persoane care aveau nevoie de dializă pe perioada stării de alertă din judeţul Vrancea au fost transportate, luni, la Spitalul de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din municipiul Focşani, a declarat luni seară prefectul Sorin Hornea.
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
MApN: Remorcherul maritim de salvare 'Grozavul' a început degajarea şenalului navigabil pe braţul Sulina Remorcherul maritim de salvare ''Grozavul'' a început luni dimineaţă operaţiunile pentru degajarea şenalului navigabil pe braţul Sulina, informează MApN printr-un comunicat remis AGERPRES.