Cele mai citite
 


Brăila: Ambulanţă blocată în zăpadă, în drum spre un copil în convulsii
luni, 8 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Brăila, 8 feb /Agerpres/ - O ambulanţă care se îndrepta spre comuna brăileană Jirlău, pentru a prelua un copil în convulsii, este blocată în zăpadă la ieşire din oraşul Făurei, la zece kilometri de respectiva localitate.
'Am luat legătura cu Primăria Făurei şi vor trimite în zonă utilaje pentru a deszăpezi salvarea şi a merge înaintea ei, pentru a putea lua acest copil aflat în convulsii şi a-l transporta la spital. Salvarea este blocată acum în zăpadă undeva la ieşire din Făurei', a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Brăila, Viorica Uscatu.
Potrivit acestuia, există în momentul de faţă două cazuri în judeţul Brăila, unde salvările nu au putut ajunge din cauza blocajelor existente pe drumurile naţionale şi judeţene.
'Nu s-a putut ajunge la Romanu - Gurguieţi, situată la 30 de kilometri de Brăila, o zonă care se înzăpezeşte foarte frecvent, la un bolnav cu stare depresivă. S-a luat legătura cu familia şi li s-a comunicat că trebuie să mai aştepte până se desfac drumurile. Un alt caz este la Mihail Kogălniceanu - Şutu, tot pe un drum care de obicei se înzăpezeşte. Un bolnav hipertensiv care voia să vină să se interneze, dar care nu pune probleme deosebite', a precizat Viorica Uscatu. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Ambulanţă cu un pacient blocată din cauza sulurilor de zăpadă O ambulanţă a fost blocată cu un pacient marţi pe DJ211B, la doi kilometri de comuna brăilean Victoria, din cauza sulurilor de zăpadă, iar echipele de intervenţie se deplasează la faţa locului pentru eliberarea drumului şi deblocarea salvării.
Brăila: O ambulanţă care transporta la spital o pacientă în comă a fost lovită în intersecţie de o maşină O ambulanţă din Brăila care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi care transporta la spital o pacientă în comă a fost lovită într-o intersecţie din Brăila de o maşină care nu a respectat indicaţiile rutiere.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Brăila: Fostul director medical al SAJ a câştigat procesul cu DSP, în care contestase schimbarea sa din funcţie Fostul director medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Brăila, dr. Florin Ştefan, a câştigat procesul cu Direcţia de Sănătate Publică, în care contestase schimbarea sa din funcţie 'pe motive politice', a declarat acesta miercuri, pentru AGERPRES
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă va fi dotat cu un aeroglisor Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila va fi dotat cu un aeroglisor, ambarcaţiune care se deplasează deasupra solului şi a apei cu ajutorul unei perne de aer şi care este extrem de folositoare în zonele locuite din Insula Mare a Brăilei, după cum a declarat în cadrul unei conferinţe de presă managerul...
Brăila: Ambulanţa, solicitată să intervină în peste 4.000 de cazuri de urgenţe medicale în iunie Echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Brăila au fost solicitate să intervină, în luna iunie, în peste 4.000 de urgenţe medicale, potrivit unei informări făcute publice de managerul SAJ Brăila, dr. Viorica Uscatu.