Cele mai citite
 


Suceava: Al şaptelea deces prin hipotermie, în Suceava
luni, 8 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Suceava, 8 feb /Agerpres/ - Un bătrân de 75 de ani din comuna suceveană Bosanci a fost găsit mort în propria-i locuinţă, decesul survenind pe fondul unei insuficienţe respiratorii acute prin hipotermie.
Directorul DSP Suceava, Alexandru Lăzăreanu, a declarat, luni, că bătrânul a fost găsit mort în propria-i locuinţă, după 24 de ore de la deces, cauza fiind frigul din încăperea în care locuia şi în care nu se mai făcuse foc de câteva zile.
Lăzăreanu a precizat că bătrânul a băut fără măsură, a adormit în încăperea îngheţată şi nu s-a mai trezit.
Cadavrul bătrânului a fost găsit sâmbătă seara, medicii stabilind că a murit din cauza unei insuficienţe respiratorii acute prin hipotermie, pe fondul consumului de alcool.
Acesta este al şaptelea deces din această iarnă cauzat de frig. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Al patrulea deces prin hipotermie Suceava, 11 ian /Agerpres/ - Suceava a înregistrat al patrulea caz de deces prin hipotermie, în ciuda temperaturilor atmosferice mai crescute înregistrate în ultima perioadă, a anunţat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava.
Suceava: Al zecelea deces prin gripă nouă, confirmat Directorul DSP Suceava, Alexandru Lăzăreanu, a declarat, vineri, că va organiza centre de vaccinare pentru populaţie în policlinicile şi spitalele ce au secţii de boli infecţioase, unde vor fi vaccinaţi cu precădere cei care nu au asigurări de sănătate.
DSP Suceava a început distribuirea vaccinului împotriva gripei noi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a început distribuirea vaccinului antigripal Cantgrip, Spitalul Municipal Rădăuţi şi Spitalul de Urgenţă 'Sfântul Ioan cel Nou' Suceava fiind primele unităţi medicale care au preluat, luni, dozele cu vaccin antigripal A/N1H1.
Suceava: Încă o şcoală închisă din cauza gripei noi Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Alexandru Lăzăreanu, a anunţat că Şcoala Specială 'Sfântul Andrei' din Gura Humorului a fost închisă temporar, începând de luni, după ce în această unitate de învăţământ au fost confirmate câteva cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1.
Suceava: Deficit de personal la UPU şi Ambulanţa Suceava, 8 feb /Agerpres/ - Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Alexandru Lăzăreanu, a declarat, luni, că Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean se confruntă cu un mare deficit de personal şi în aceste condiţii nu se poate...
Suceava: DSP nu mai are bani de salarii Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava nu poate plăti salariile angajaţilor până la sfârşitul anului, iar concediile fără plată impuse lasă instituţia într-un deficit major de personal implicat în monitorizarea gripei noi.