Cele mai citite
 


Elicopter al MAI în misiune umanitară
luni, 8 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 8 feb /Agerpres/ - Un elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) a decolat din Bucureşti, luni, pentru a executa trei misiuni de salvare pe raza judeţului Călăraşi.
Elicopterul?MI 17 al MAI, având la bord un echipaj SMURD, va transporta la spital trei femei însărcinate care au nevoie urgentă de o intervenţie medicală.
Două dintre ele - de aproximativ?17 şi, respectiv, 26 de ani - sunt blocate în localitatea Fundeni-Frunzăneşti, iar cea de-a treia, de 22 de ani, în Gălbinaşi, condiţiile meteorologice făcând imposibilă transportarea lor pe o altă cale. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Patru pacienţi care au suferit arsuri grave, transportaţi de urgenţă cu o aeronavă C-27J Spartan la Bucureşti O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, execută joi o misiune umanitară de urgenţă pe ruta Otopeni - Târgu Mureş - Otopeni, pentru transferul către Capitală a patru pacienţi care au suferit arsuri grave, informează un comunicat de presă al...
Timiş: Medicii de urgenţă vor un elicopter SMURD Medicii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara cer să li se repartizeze un elicopter SMURD, deşi nu cred că anul acesta vor primi în dotare un astfel de aparat.
Arafat: Forţa de intervenţie destinată zonei litoralului va deveni o acţiune permanentă a IGSU în sezonul de vară Forţa de intervenţie destinată zonei litoralului va deveni o acţiune permanentă a IGSU pe perioada sezonului de vară, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, vineri, într-o conferinţă de presă.
Ministrul Sănătăţii: Baza aeriană SMURD din Craiova va colabora cu cea de la Bucureşti Noua bază aeriană de salvare SMURD din Craiova, deschisă vineri, va colabora cu cea de la Bucureşti, iar elicopterul trimis la Craiova va interveni şi în cazurile de urgenţă din judeţele limitrofe, a declarat ministrul Sănătăţii, Raed Arafat.
Călăraşi: Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din Regiunea Sud Muntenia, dotate cu echipamente noi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară 'Situaţii de Urgenţă Sud Muntenia', din care face parte şi judeţul Călăraşi, a obţinut finanţare pentru implementarea unui proiect privind îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie.
Raed Arafat: Peste 12.000 de misiuni de salvare în cei zece ani de activitate aero-medicală SMURD Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), secretarul de stat Raed Arafat, a afirmat că, în cei zece ani de operare aero-medicală SMURD, au fost efectuate peste 12.000 de misiuni de salvare, acesta adăugând că în 2014 urmează să fie operaţionalizat şi punctul...