Cele mai citite
 


Călăraşi: Trei gravide, transportate la spital cu un elicopter SMURD
luni, 8 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Călăraşi, 8 feb /Agerpres/ - Trei femei gravide au fost transportate, luni, la un spital din Bucureşti de un echipaj SMURD cu ajutorul unui elicopter al MAI.
''Era singura variantă să le transportăm pe cele trei gravide, două din Fundeni-Frunzăneşti şi una din Gălbinaşi. Drumul care duce de la Budeşti la Fundeni-Frunzăneşti este înfundat. Chiar dacă se lucrează (n.r. la deszăpezirea lui), vântul aduce zăpada înapoi şi nu are nicio eficienţă. Iniţial am ajuns cu un echipaj de la Bucureşti la Tânganu, dar nu s-a putut ajunge de la Fundeni-Frunzăneşti la Tânganu, nici măcar cu tractorul'', a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul şef al ISU 'Barbu Ştirbei' al judeţului Călăraşi, Gheorghe Daniel Popa.
Pompierii militari au mai avut luni şi alte intervenţii pe raza judeţului Călăraşi.
''Un echipaj din Lehliu-Gară a transportat la spitalul din localitate o gravidă, (...) iar acum sunt spre Săruleşti să ia o femeie însărcinată. Sunt pe drum de 3-4 ore şi încă nu au ajuns'', a mai precizat inspectorul şef. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Pompierii au intervenit în ultimele zile la peste 60 de situaţii de urgenţă Pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Barbu Ştirbei' al judeţului Călăraşi au intervenit, în perioada 13-16 aprilie, în peste 60 de situaţii de urgenţă.
ISU Bucureşti: O şenilată a fost trimisă la Olteniţa pentru a aduce în Capitală un bărbat aflat în stare de comă Un echipaj format din medic, asistent şi paramedic SMURD s-a deplasat cu o şenilată a CNADNR în localitatea Olteniţa din Călăraşi pentru a prelua un bărbat aflat în stare de comă, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.
MApN: Remorcherul maritim de salvare 'Grozavul' a început degajarea şenalului navigabil pe braţul Sulina Remorcherul maritim de salvare ''Grozavul'' a început luni dimineaţă operaţiunile pentru degajarea şenalului navigabil pe braţul Sulina, informează MApN printr-un comunicat remis AGERPRES.
Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie va transporta din Budeşti în Capitală o femeie însărcinată Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI va transporta, vineri, o femeie însărcinată din localitatea Budeşti, Călăraşi, la Bucureşti, pentru a fi dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, au afirmat, pentru AGERPRES, oficiali ai Inspectoratului General de Aviaţie.
Pompierii militari, în misiuni de ajutorare a populaţiei Un elicopter SMURD al Inspectoratului General de Aviaţie efectuează o misiune de salvare în localitatea Budeşti, judeţul Călăraşi, pentru a transporta la Bucureşti o gravidă de 27 de ani, se arată într-un comunicat al IGSU transmis vineri AGERPRES.
Giurgiu: Zeci de urgenţe medicale preluate de SMURD după ore de intervenţii şi deplasări pe jos prin zăpadă Echipajele ISU Giurgiu se luptă în continuare cu situaţiile de urgenţă apărute în urma codului portocaliu de viscol şi ninsoare înregistrat pe raza judeţului, în ultimele 24 de ore intervenind în 18 cazuri de urgenţe medicale înregistrate din cauza unor afecţiuni cardiace, hipotermie, insuficienţă r...