Cele mai citite
 


Medicul lui Michael Jackson acuzat de omor prin imprudenţă
miercuri, 10 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicul personal al lui Michael Jackson, cardiologul Conrad Murray a fost pus luni sub acuzare pentru omor prin imprudenţă de un tribunal din Los Angeles, relatează AP.
Avocatul lui Murray a declarat că clientul său nu-şi recunoaşte vina. Conrad Murray neagă orice responsabilitate în moartea artistului, afirmând că nu i-a administrat cântăreţului niciun preparat care ar fi putut conduce la o evoluţie letală.

Regele muzicii pop a decedat la 25 iunie 2009 la vârsta de 51 de ani din cauza unei supradoze de medicamente puternice. Dr. Murray s-a aflat alături de Jackson în ultimele clipe de viaţă ale cântăreţului.

Postul de televiziune CNN a relatat anterior că avocatul lui Murray nu a reuşit să cadă de acord cu procurorii ca dr. Murray să compară cu o mărturisire.

Potrivit Reuters, acesta riscă până la patru ani de închisoare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Michael Jackson îi spunea mamei sale că nu abuzează de niciun medicament Michael Jackson, care a murit în 2009 din cauza unei supradoze de medicamente, îşi asigura mama că nu face abuz de nicio substanţă, a declarat Katerine Jackson la procesul în care familia se judecă cu promotorul de concerte AEG, relatează AFP.
Excesul de medicamente i-a grăbit sfârşitul lui Michael Jackson Los Angeles, 1 iulie /Agerpres/ - Michael Jackson lua medicamnte pentru a fi în formă în vederea programului încărcat pe care urma să-l aibe prin lansarea seriei de concerte anunţate, la Londra, a afirmat joi un avocat al familiei sale, la câteva ore după anunţul privind decesul starului pop.
Medicul lui Michael Jackson a vrut să distrugă probe incriminatorii /martor/ Ultimul medic al lui Michael Jackson a cerut unui angajat al cântăreţului să sustragă material medical care se afla lângă corpul acestuia înainte de sosirea salvării, potrivit mărturiei respectivului angajat, depusă miercuri în faţa unui judecător californian.
Michael Jackson era deja mort la sosirea salvării /martor/ Michael Jackson era mort de cel puţin 20 de minute când a sosit salvarea, a declarat - joi, în faţa justiţiei californiene - un martor în a treia zi a audierilor preliminare după care instanţa urmează să decidă dacă medicul starului muzicii pop trebuie sau nu să fie judecat, potrivit AFP.
Medicul lui Michael Jackson nu le-a spus medicilor de la Urgenţe că i-a administrat starului propofol (proces) Medicii care au încercat să-l resusciteze pe Michael Jackson la spitalul din Los Angeles la care acesta a fost transportat de urgenţă în ziua morţii au depus mărturie luni că doctorul personal al cântăreţului nu le-a spus niciodată că i-ar fi dat anestezicul propofol pentru a-l ajuta să doarmă, relatează...
Procesul Jackson: Declarat vinovat, dr Murray îşi va cunoaşte în curând pedeapsa Declarat vinovat de ucidere din culpă pentru moartea lui Michael Jackson, doctorul Conrad Murray, care riscă până la patru ani de detenţie, îşi aşteptă pedepasa la închisoare. El va fi din nou marţi la tribunal pentru a afla ce pedeapsă va avea de executat, relatează AFP.