Cele mai citite
 


Ministerul Sănătăţii începe acţiunile de deblocare a pacienţilor înzăpeziţi
miercuri, 10 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii coordonează marţi operaţiunile de deblocare a pacienţilor din zonele afectate de ninsori, se arată într-un comunicat remis de Serviciul de presă al ministerului.
Acţiunea se desfăşoară în colaborare cu Ministerul Administraţiei şi Internelor.
La cererea Ministerului Sănătăţii, reprezentanţii Ministerului Administraţiei şi Internelor au pus la dispoziţie două elicoptere care vor zbura cu echipajele SMURD Bucureşti pentru recuperarea pacienţilor blocaţi din cauza căderilor masive de zăpadă.
Serviciile Judeţene de Ambulanţă au obligaţia de a raporta Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă toate cazurile unde există pacienţi care necesită asistenţă medicală de urgenţă, dar la care nu se poate ajunge cu maşinile din dotare, se precizează în comunicat.
În aceste situaţii se va acţiona cu ajutorul echipajelor de pe cele două elicoptere, acolo unde vremea permite.
Prima acţiune de acest gen se va desfăşura în judeţul Giurgiu pentru deblocarea unei gravide în travaliu şi a unui pacient dializat. De altfel, acţiunea Ministerului Sănătăţii vizează în special aceste categorii de pacienţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Programul de dotare cu elicoptere pentru asistenţa medicală de urgenţă continuă până în 2014 Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat a declarat vineri, la Târgu Mureş, că în cadrul asistenţei medicale de urgenţă, până în 2014, vor fi continuate investiţiile pentru dotarea cu elicoptere a celor opt puncte regionale.
Raed Arafat: Asistenţa medicală de urgenţă este bine reglementată Bucureşti, 24 mai /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat afirmă că, în prezent, legislaţia permite existenţa unui sistem privat în asistenţa medicală de urgenţă sub o formă bine reglementată.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Nouă spitale din Bucureşti asigură asistenţa medicală de urgenţă în perioada sărbătorilor de Paşti Nouă spitale de urgenţă din Bucureşti, pentru adulţi şi copii, vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în perioada sărbătorilor de Paşti, a anunţat joi, printr-un comunicat de presă, Ministerul Sănătăţii.
Bucureşti: Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.