Cele mai citite
 


MS: Două noi cazuri de gripă A/H1N1
miercuri, 10 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 ore, în judeţele Braşov şi Constanţa, informează Ministerul Sănătăţii marţi.
Nu s-a înregistrat niciun deces.
Numărul total de cazuri confirmate până în prezent este de 6.982, din care 120 cu deces
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: Patru noi cazuri de gripă A/H1N1 şi un deces, în ultimele 24 de ore Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi un deces au fost înregistrate în ultimele 24 ore, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.
Călăraşi: Două noi cazuri confirmate de gripă A/H1N1 Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, la un adult şi un copil, ambii din mediul rural, a declarat pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Patru noi cazuri confirmate de gripă A/H1N1 Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
MS: Nici un caz nou de gripă A/H1N1, în ultimele 24 de ore Ministerul Sănătăţii anunţă că în ultimele 24 de ore nu au fost confirmate noi cazuri de gripa cu virus A/H1N1 pandemic.
MS: Patru noi cazuri de gripă cu A/H1N1, dar niciun deces, în ultimele 24 de ore Bucureşti, 3 feb /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii a anunţat, miercuri dimineaţă, că în ultimele 24 ore au fost confirmate 4 noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi niciun deces.
MS: Încă şapte cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 ore au fost confirmate şapte noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, informează un comunicat remis joi de Ministerul Sănătăţii.