Cele mai citite
 


Hunedoara: Internat în spital după ce a fumat ierburi halucinogene
miercuri, 10 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr de 29 de ani, din Petroşani, a fost internat în spitalul din localitate după ce a fumat o ţigară în care se aflau ierburi cu efect halucinogen cumpărate dintr-un magazin din municipiu.
El a relatat poliţiştilor că a fumat ţigara cu un prieten, împreună cu care a şi cumpărat ierburile. După aproximativ o oră, tânărului i s-a făcut rău şi s-a dus la Urgenţa spitalului din Petroşani, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale.
'Medicii i-au pus tânărului diagnosticul de 'consum de substanţe halucinogene', acesta rămânând sub observaţie în cadrul secţiei', a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.
Tânărului i s-au recoltat probe biologice pentru a se depista natura substanţelor inhalate, urmând ca poliţişti să stabilească dacă acestea fac parte din categoria celor interzise de lege. În funcţie de concluziile analizelor vor fi luate măsurile legale, a precizat purtătorul de cuvânt.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Doi elevi de liceu internaţi în spitalul din Petroşani după ce au fumat etnobotanice Doi elevi de clasa a X-a de la un liceu din Petroşani au fost internaţi, joi, în Spitalul de Urgenţă din localitate, după ce s-au prezentat la Unitatea de Primire a Urgenţelor cu tulburări comportamentale severe, cauzate de consumul de substanţe etnobotanice.
Hunedoara: Anchete în cazul elevilor din Petroşani care au ajuns la spital după ce au fumat etnobotanice Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara s-au sesizat în cazul celor doi elevi de clasa a X-a, de la un liceu din Petroşani, care după ce au fumat ţigări cu etnobotanice, li s-a făcut rău şi au fost internaţi în Spitalul de Urgenţă din localitate.
Hunedoara: Anchetaţi după ce au făcut scandal la Urgenţa spitalului din Petroşani Doi bărbaţi din Petroşani sunt cercetaţi de poliţişti după ce au făcut scandal duminică într-un bar din localitate, iar apoi, răniţi fiind, au agresat o parte din personalul de la Urgenţa spitalului din municipiu, unde fuseseră duşi de un prieten, pentru îngrijiri medicale.
Hunedoara: Femeie operată la piciorul drept deşi avea probleme la stângul Un medic ortoped de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani a fost reclamat luni la Poliţie de un bărbat care susţine că acesta a operat-o pe soţia sa celălalt picior decât cel bolnav, conducerea unităţii medicale urmând să efectueze o anchetă medicală în acest caz.
Hunedoara: Colegiul Medicilor s-a autosesizat în cazul pacientei operate greşit, la spitalul din Petroşani Colegiul Medicilor (CM) Hunedoara a declanşat propria anchetă în cazul medicului ortoped de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, acuzat de familia unei paciente că ar fi operat-o la ambele picioare, deşi numai unul era fracturat.
Hunedoara: Un poliţist din Petroşani a accidentat grav un bătrân, pe o trecere de pietoni Un agent de poliţie din Petroşani este cercetat penal după ce marţi a accidentat cu o maşină de serviciu un bătrân de 80 de ani, care traversa printr-un loc amenajat şi semnalizat corespunzător, victima fiind internată la Spitalul de Urgenţă din Petroşani.