Cele mai citite
 


Mehedinţi: Asistenţă medicală pentru mehedinţenii din Clisura Dunării
miercuri, 10 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prefectul Ion Mîţu a solicitat, marţi, Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi să transfere temporar la Primăria comunei Şviniţa o autosanitară care să asigure servicii de asistenţă medicală cetăţenilor din localităţile situate în Clisura Dunării.
Potrivit sursei citate, mai mulţi cetăţeni din respectivele comunităţi rurale au reclamat faptul că, din cauza distanţei mari dintre Spitalul orăşenesc din Orşova şi acestea, cazurile de urgenţă sunt rezolvate cu întârziere, lucru care agravează starea de sănătate a celor aproape 4.000 de locuitori ai comunelor Şviniţa, Eşelniţa şi Dubova.
'Cu siguranţă, soluţia la care am recurs va rezolva o parte din problemele bolnavilor, ei beneficiind operativ de consultaţii şi tratamente corespunzătoare, astfel încât viaţa lor să nu mai fie pusă în pericol', a precizat prefectul Ion Mîţu.
În opinia acestuia, începând din anul 2011, când în localitatea Eşelniţa se va finaliza cu fonduri europene implementarea proiectului de construcţie a unui centru medical de urgenţă, cetăţenii din Clisura Dunării vor beneficia de servicii medicale la standarde ultramoderne şi nu vor mai fi nevoiţi să se interneze în unităţile sanitare din alte judeţe sau din municipiul Drobeta-Turnu Severin.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Mehedinţi: Peste 145 de persoane au apelat la ambulanţă de Paşte Un număr de 148 de persoane din judeţul Mehedinţi au solicitat în zilele de Paşte asistenţă medicală de urgenţă, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumbrăvica Florescu.
Mehedinţi: Aproape 700 de persoane au solicitat intervenţia mediciilor în perioada Sărbătorilor Pascale Aproximativ 700 de persoane au solicitat asistenţă medicală în perioada Sărbătorilor Pascale, a declarat marţi, pentru AGERPRES directorul spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, Doina Borugă.
Mehedinţi: Echipajele SMURD au acordat asistenţă medicală persoanelor afectate de caniculă Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au intervenit în ultimele 24 de ore, pentru asigurarea asistenţei medicale la un număr de zece persoane afectate de temperaturile ridicate din apartamente sau de pe stradă, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt...