Cele mai citite
 


Comunicat de presă - Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor
miercuri, 10 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor
Pentru o protectie reala a pacientilor!
Implica-te si tu!!!
TE COSTA DOAR UN GEST!

Dorim sa va aducem aminte un fapt pe care probabil ca deja il cunoasteti: puteti directiona 2% din valoarea impozitului dvs. catre o organizatie neguvernamentala. Puteti alege organizatii pe care le cunoasteti sau de care ati mai auzit pentru a fi siguri ca banii sunt folositi cat mai eficient. Ganditi-va insa ca acesti banii pot rezolva probleme din jurul dvs. care va afecteaza sau afecteaza comunitatea in care traiti!!!
Nu va costa nimic pe dumneavoastra, trebuie doar sa hotarati unde se duc acesti bani!!!
De ce sa directionati 2% pentru Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor?
Pentru ca ANPP este un ONG care lupta pentru drepturile, nevoile si interesele pacientilor in general, dar si in particular - prin reprezentarea acestora in oricare din situatiile in care aceste drepturi ii sunt incalcate.
Pentru ca fiecare dintre noi vrem sa beneficiem de un sistem de sanatate functional la care chiar avem dreptul prin prisma contributiilor platite.
Pentru ca avem foarte multe drepturi de care nu suntem pe deplin constienti: dreptul de a fi tratati si respectati ca fiinte umane, dreptul la ingrijiri medicale de cea mai inalta calitate, dreptul la informatia medicala, etc.
Formularul atasat se completează de către contribuabili, scriind cu majuscule, citeţ şi corect, datele prevăzute de formular si se depune la Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor direct la sediu prin posta sau prin intermediul unui voluntar ANPP solicitat telefonic, urmand ca Asociaţia sa le depuna la organul fiscal corespunzător.
In cazul in care doriti sa va inscrieti in ANPP aveti atasat si cererea de inscriere pe care o puteti completa si trimite dupa acelasi principiu mentionat mai sus.
***

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Relansarea campaniei de vaccinare anti-HPV, susţinută de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor (ANPP) susţine reluarea campaniei de vaccinare anti-HPV, la cererea părinţilor, susţinând că aceasta este una dintre puţinele inţiative ale societăţii civile la care Ministerul Sănătăţii a răspuns în mod favorabil, se arată într-un comunicat de presă al...
Acord MS-Asociaţia pentru Protecţia Pacienţilor privind hepatita C Ministerul Sănătăţii şi Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor (ANPP) vor elabora o strategie privind hepatita C, a declarat, marţi, ministrul Eugen Nicolăescu, după semnarea unui acord în acest sens.
Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor va picheta CNAS Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că va organiza în perioada 23-25 septembrie o acţiune de pichetare a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS).
Asociaţia pentru Protecţia Pacienţilor salută intenţia MS privind posibilitatea implementării unui program de vaccinare anti-HPV Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor (ANPP) salută şi sprijină intenţia Ministerului Sănătăţii în ceea ce priveşte posibilitatea implementării unui program de vaccinare anti-HPV, la cerere, în anul 2013.
Apel public pentru re-lansarea campaniei de vaccinare anti-HPV Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor (ANPP) a comunicat in mod public sustinerea pentru reluarea campaniei de vaccinare anti-HPV la cererea parintilor, una din putinele intiative ale societatii civile la care Ministerul Sanatatii a raspuns in mod favorabil.
Vasile Barbu (ANPP) susţine că problemele medicilor sunt şi ale pacienţilor Comisia de Specialitate a Medicilor din România, Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor şi Asociaţia Profesională a Medicilor din Ambulatoriu susţin demersurile medicilor de familie.