Cele mai citite
 


Raed Arafat: Dializaţii din zone afectate de zăpadă nu vor primi ambulanţe pentru întoarcerea acasă
marţi, 9 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 9 feb /Agerpres/ - Persoanele dependente de dializă, din zonele afectate de zăpadă, care refuză să fie cazate la unităţile medicale unde li se face dializa nu vor primi ambulanţe pentru a fi readuşi acasă, a informat, marţi, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, la videoconferinţa cu prefecţii, de la Palatul Victoria.
'Rugămintea este din nou, despre dializaţii şi gravidele de care se ştie. Ne-am confruntat cu o situaţie în ultimele trei zile a dializaţilor care au refuzat să rămână în locurile asigurate de direcţiile sanitare şi s-au întors, ca astăzi să trebuiască să-i scoatem din zone blocate. Mai mult, astăzi au solicitat să fie duşi înapoi acasă cu ambulanţa. Vă rog ca orice dializat care refuză să fie cazaţi după dializă, să nu se transporte înapoi acasă, ca să fie blocat cu ambulanţa. Este pe propria răspundere, semnează hârtia şi refuză atunci să fie cazaţi', le-a spus Arafat prefecţilor din cele 24 de judeţe sub avertizare meteo de cod galben. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: Serviciile judeţene de ambulanţă nu de desfiinţează, va fi comandă unică, pentru un mod de lucru integrat Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat a declarat vineri, la Târgu Mureş, că prin regionalizarea serviciilor de ambulanţă de la nivelul ţării, serviciile judeţene nu vor fi desfiinţate, însă va fi gândită o comandă unică pentru a exista un mod de lucru integrat.
Raed Arafat: Persoanele cu dializă, gravidele şi oamenii străzii, priorităţi în această perioadă Bucureşti, 18 dec /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a cerut, vineri, în cadrul videoconferinţei cu comitetele judeţene pentru situaţii de urgenţă, ca în această perioadă de avertizare cu cod galben de ninsoare Unităţile de Primiri Urgenţe şi Serviciile de Ambulanţă...
Raed Arafat: 28 de persoane cu diverse probleme medicale au fost transportate vineri cu elicopterul Un număr de 28 de persoane au fost transportate vineri cu elicoptere, dintre care 14 trebuia să ajungă la şedinţe de dializă, a declarat subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, într-o conferinţă de presă.
Raed Arafat: Mai multe persoane din localităţi rurale transportate la spital pentru dializă Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a afirmat, vineri, la sediul MAI, că mai multe persoane din localităţile rurale care necesitau dializă au fost preluate de autorităţile de sănătate publică şi de serviciile de ambulanţă pentru a fi duse la spital.
Raed Arafat: Serviciile de ambulanţă, dotate în 2013 cu aproape 200 de autospeciale Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat a declarat, miercuri, la Constanţa, că serviciile judeţene de ambulanţă sunt dotate pe parcursul anului 2013 cu aproape 200 de autospeciale, după ce anul trecut acestora le-au fost distribuite 53 de maşini.
Arafat: Un medic de la Ambulanţă să fie prezent la dispeceratele ISU din Bucureşti şi judeţele unde nu se lucrează integrat Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a cerut vineri ca un medic de la Ambulanţă să fie prezent la dispeceratul ISU pe toată perioada de cod portocaliu de ninsoare în judeţele unde dispeceratele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi al Ambulanţei nu sunt integrate.