Cele mai citite
 


Prima Conferinţă naţională de psihoterapie experienţială şi dezvoltare personală
joi, 11 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrul de Dezvoltare Personală, Consiliere şi Psihoterapie Experienţială din Universitatea Bucureşti şi Societatea de Psihoterapie Experienţială Română (Centrul SPER) vor organiza, în perioada 12-14 februarie, prima Conferinţă naţională de psihoterapie experienţială şi dezvoltare personală unificatoare, cu tema 'Experienţa Schimbării: ferestre deschise şi uşi descuiate'.
Potrivit site-ului Universităţii din Bucureşti, conferinţa se desfăşoară sub egida Colegiului Psihologilor din România în parteneriat cu Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii din Bucureşti.
Scopul conferinţei este de a reuni pentru prima dată specialişti în domeniul psihoterapiei experienţiale, masteranzi, doctoranzi, studenţi, psihologi în formare din România, precum şi practicieni din toate domeniile aplicative ale psihologiei, pentru a fluidiza comunicarea profesională şi schimbul liber de idei.
'Conferinţa doreşte să realizeze cadrul necesar manifestării tinerilor specialişti în domeniu, prin prezentarea studiilor întreprinse în sesiunea de comunicări şi, în acelaşi timp, să pună la dispoziţia tuturor celor interesaţi de dezvoltarea personală o serie de zece workshopuri conduse de psihologi formatori şi profesori', precizează organizatorii.
În sesiunea de deschidere a conferinţei vor fi prezenţi prof. univ. dr. Ioan Pânzaru, rectorul Universităţii din Bucureşti, prof. dr. Romiţă Iucu, prorector al Universităţii din Bucureşti, prof. univ. dr. Nicolae Mitrofan, decan al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii din Bucureşti, şi prof. univ. dr. Iolanda Mitrofan, preşedinte SPER.
Sesiunile de comunicări şi workshopurile conferinţei vor avea loc la sediul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din şos. Panduri nr. 90, începând cu ora 9,00.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Conferinţă naţională "Inteligenţa emoţională-abordări multidisciplinare", la Universitatea "Titu Maiorescu" Conferinţă naţională "Inteligenţa emoţională-abordări multidisciplinare" va avea loc în perioada 30 apr - 1 mai, la sediul Facultăţii de Psihologie a Universităţii "Titu Maiorescu" din Bucureşti.
Galaţi: Conferinţa naţională a asistentelor medicale, o premieră pentru România Peste 200 de asistenţi medicali din ţară au participat, vineri, la Galaţi, la Conferinţa naţională 'Calitatea vieţii profesionale a asistentelor medicale; probleme şi soluţii. O strategie pentru apărarea intereselor asistentelor medicale', eveniment organizat în premieră în România, de Federaţia 'So...
Iaşi: Conferinţa Naţională de Psihologie va reuni joi circa 400 de specialişti Aproximativ 400 de persoane sunt aşteptate să participe, în perioada 23-25 septembrie, la Conferinţa Naţională de Psihologie, cea mai importantă manifestare de profil din România, organizată anul acesta de Universitatea 'Alexandru Ioan Cuza' din Iaşi.
Prima Conferinţă Naţională de Patologie Pleurală, la Târgu Mureş Societatea Română de Pneumologie (SRP), în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş, sub egida Colegiului Medicilor din România, organizează la Târgu Mureş, în perioada 24-26 martie, prima Conferinţă Naţională de Patologie Pleurală.
Bihor: Conferinţă Naţională de Medicină de Urgenţă şi Salvări în Situaţii Speciale, la Băile Felix Peste 600 de medici, rezidenţi, studenţi la medicină şi invitaţi, printre care oficiali ai Ministerului Sănătăţii, Ministerului de Interne şi a principalelor servicii de salvare din România, vor participa în perioada 1-3 noiembrie, la cea de-a patra ediţie a Conferinţei Naţionale de Medicină de Urgenţă...