Cele mai citite
 


Buzău: Reţeaua farmaceutică se extinde
joi, 11 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reţeaua farmaceutică din judeţul Buzău se va extinde de la 1 aprilie a.c. cu cel puţin şapte unităţi farmaceutice.
Noile farmacii se vor funcţiona atât în mediul urban, câte una la Buzău şi Râmnicu Sărat, dar şi în mediul rural, în comunele Pănătău, Breaza, Smeeni, Cernăteşti şi satul Oreavu, comuna Valea Râmnicului.
'Toate cele şapte noi farmacii îndeplinesc condiţiile legale şi urmează să intre în relaţii contractuale cu instituţia noastră începând cu data de 1 aprilie a.c.', a declarat pentru Agerpres Simona Anghel, preşedinte-director al Casei de Asigurări de Sănătate Buzău.
Potrivit sursei citate, în ciuda crizei financiare, sistemul farmaceutic nu a înregistrat la Buzău nici un faliment, în cursul acestui an doar una din cele 69 de unităţi farmaceutice s-a închis din cauza unor probleme de personal.
Casa de Asigurări de Sănătate Buzău rulează un fond lunar pentru medicamentele gratuite şi compensate de peste 5 milioane de lei, aproape dublu faţă de anul 2008.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Preşedinte CJAS Buzău: Fondul naţional de asigurări de sănătate şi-a pierdut identitatea încă din 2002 Preşedintele - director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Buzău, Corneliu Vasilescu, a declarat, marţi, pentru AGERPRES. că, 'practic, Fondul naţional de asigurări de sănătate şi-a pierdut identitatea încă din 2002, când o serie de atribuţii au trecut la alte instituţii de stat şi niciun...
Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu Casele de Asigurări de Sănătate (grupaj II) Puţini medici din ţară au semnat actele adiţionale la contractul-cadru cu casele judeţene de asigurări de sănătate, fiind nemulţumiţi de valoarea serviciilor care pot fi decontate prin sistemul public de asigurări. Ei consideră că noul contract cadru încalcă foarte mult drepturile pacienţilor, iar medicii...
Buzău: O treime din şcoli, fără autorizaţie sanitară de funcţionare Doar 448 din cele 785 de unităţi de învăţământ din judeţul Buzău sunt autorizate sanitar, dintre acestea 105 primind autorizaţie sanitară în ultimul an.
Buzău: Peste 100 de medici de familie au încasat sume mai mari în urma decontării de servicii medicale Peste 100 din cei 200 de medici de familie din judeţul Buzău au încasat de la Casa judeţeană de Asigurări de Sănătate sume mai mari în urma decontării de servicii medicale acordate unor persoane care nu aveau calitatea de asigurat, rezultă dintr-un raport al Curţii de Conturi Buzău.
Buzău: Reducerea numărului de paturi va determina închiderea unor spitale, spune deputatul George Scutaru (PNL) Preşedintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru, a declarat, marţi, că 'diminuarea paturilor finanţate la spitalele din Buzău, Râmnicu Sărat şi Nehoiu va pune în pericol buna funcţionare a acestora", el adăugând că s-ar putea ajunge chiar şi la închiderea unora dintre acestea.
Buzău: Şapte noi cazuri de gripă AH1N1 Şapte noi cazuri de gripă AH1N1 au fost confirmate, vineri, în judeţul Buzău, din cele 46 de suspiciuni existente.