Cele mai citite
 


Cseke Attila: Coplata în sănătate, o condiţionalitate asumată de Guvern
joi, 11 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Proiectul de lege privind sistemului de coplată în sănătate va fi finalizat în timp de o săptămână, urmând să fie promovat în Parlament, a afirmat, miercuri, după şedinţa de Guvern, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.
'Introducerea coplăţii este o condiţionalitate asumată de Guvern. Ne-am asumat nişte termene pentru acest lucru şi în foarte scurt timp, într-o săptămână, vom face public proiectul de act normativ', a spus ministrul, precizând că proiectul de lege va fi promovat la Parlament.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cseke Attila anunţă aprobarea proiectului de lege privind introducerea mecanismului de coplată Bucureşti, 24 nov /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat aprobarea, în şedinţa de miercuri a Guvernului, a proiectului de lege privind introducerea mecanismului de co-plată, prin intermediul unui tichet moderator de sănătate.
Cseke Attila: Nu pot promite nimic pentru anul 2010 Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat joi că nu poate promite nimic pentru 2010 întrucât ar fi 'un politician care face promisiuni fără acoperire'.
Ritli Ladislau: Legea sănătăţii este a doua ca importanţă după Constituţia ţării; nu ne permitem să fim superficiali Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau a declarat, sâmbătă, la Oradea, că se lucrează intens la noua lege a sănătăţii, apreciind că este a doua lege ca importanţă după Constituţia ţării.
Cseke Attila: În sistemul sanitar trebuie instituite reguli care să fie şi respectate - interviu Bucureşti, 7 apr /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES în care vorbeşte, între altele, despre noile programe naţionale de sănătate, descentralizarea sistemului, problemele de personal, dar şi despre subfinanţarea sistemului sanitar...
Cseke Attila: 2010 a fost un an greu pentru sistemul sanitar Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a apreciat că anul 2010 a fost un an greu pentru sistemul de sănătate.
CNS Cartel ALFA contestă introducerea sistemului de coplată pentru toate serviciile medicale Confederaţia Naţională Sindicală 'Cartel ALFA' contestă introducerea sistemului de coplată pentru toate serviciile medicale fără o analiză amănunţită asupra consecinţelor aplicării acesteia în privinţa serviciilor medicale şi a impactului asupra veniturilor cetăţeanului plătitor de taxe şi impozite la...