Cele mai citite
 


Suceava: Primăria finanţează Secţia de Oncologie şi Ambulanţa
joi, 11 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secţia de Oncologie din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava şi Serviciul Judeţean 'Ambulanţa' vor beneficia în acest an de finanţare locală pentru lucrări de reabilitare şi dotări.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că municipalitatea va aloca 800.000 de lei de la bugetul local, suma urmând a fi supusă aprobării Consiliului Local în şedinţa de vineri.
Lungu a precizat că Secţia de Oncologie va primi 500.000 de lei pentru lucrări de reabilitare, în timp ce Serviciului Judeţean de Ambulanţă îi vor fi alocate 300.000 de lei pentru diverse dotări.
Totodată, primarul Sucevei a spus că intenţionează să înfiinţeze o staţie de Ambulanţă şi în cartierul Iţcani, după ce a deschis o unitate similară în Burdujeni.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Pavilioanele renovate ale Spitalului Vechi au fost inaugurate Patru pavilioane ale Spitalului Vechi din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, care cuprind secţiile de Oncologie, Boli infecţioase, Dermatologie şi Pneumologie, au fost inaugurate marţi, după ce au fost modernizate şi reabilitate.
Suceava: Patru secţii ale spitalului judeţean, modernizate Pavilioanele vechi ale Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava vor fi inaugurate, marţi, după ce patru secţii care funcţionau în acele clădiri, respectiv Boli infecţioase, Oncologie, TBC şi Dermatologie, au fost supuse timp de mai multe luni unui proces de reabilitare şi modernizare.
Suceava: Alte cinci secţii ale Spitalului judeţean modernizate cu bani de la MS, BM şi CJ La Spitalul de urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava au fost inaugurate, luni, alte cinci secţii reabilitate şi modernizate, cu finanţare de la Ministerul Sănătăţii, Banca Mondială şi Consiliul Judeţean (CJ) Suceava. Valoarea lucrărilor de reabilitare şi dotarea cu mobilier a secţiilor se ridică la...
Suceava: Ambulanţă de 700.000 de lei, nefolosită din lipsa medicilor de urgenţă Deficitul de medici urgentişti face ca o ambulanţă performantă, achiziţionată cu fonduri europene pentru SMURD Suceava, să fie nefolosită, a declarat presei, miercuri, şeful ISU Suceava, col. Dan Hoffman.
Suceava: Un milion de euro pentru reabilitarea Ambulatoriului integrat din Spitalul Judeţean Suceava, 8 feb /Agerpres/ - Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, la recepţia lucrărilor de reabilitare a ambulatoriului integrat de la Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou' Suceava că investiţia s-a impus având în vedere adresabilitatea ridicată de la Unitatea...
Suceava: Secţia de chirurgie generală a Spitalului judeţean adusă la standarde europene cu 1,4 milioane de lei Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, vineri, la inaugurarea Secţiei de chirurgie generală din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, reabilitată şi modernizată conform standardelor europene, din fonduri alocate de administraţia judeţeană...