Cele mai citite
 


Mureş: Al treisprezecelea salariu pentru angajaţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă
joi, 11 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a anunţat, miercuri, în urma negocierilor cu sindicatele, că va plăti al treisprezecelea salariu, în două tranşe egale, celor 2.400 de angajaţi.
'S-a decis acordarea celui de-al treisprezecelea salariu în două tranşe. Prima tranşă se va acorda în luna martie 2010, iar cea de-a doua tranşă ulterior. Suma aferentă este de 1,5 milioane de lei pentru luna martie, când cei circa 2.400 de angajaţi vor primi o jumătate din cel de-al treisprezecelea salariu', a precizat purtătorul de cuvânt al SCJU Târgu Mureş, Lavinia Cosma.
Potrivit acesteia, banii provin din venituri proprii ale unităţii, conform contractului pe care aceasta îl are cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, adică de la pacienţii raportaţi drept cazuri rezolvate la CJAS.*
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş, cel mai aproape de statutul de spital regional Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că SCJU este cel mai aproape de statutul de spital regional dintre toate unităţile de profil din ţară, urmând să fie înfiinţate doar două secţii care lipsesc în prezent.
Mureş: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă nu mai are datorii faţă de furnizori Managerul spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, dr. Ovidiu Butuc, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că unitatea spitalicească nu mai are datorii şi că toate plăţile către furnizori sunt la zi.
Spitalul de urgenţă din Târgu Mureş a aprobat nivelul coplăţii la 7,5 lei Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a aprobat cuantumul coplăţii la 7,5 lei, dar între reprezentanţii unităţii sanitare s-au iscat divergenţe pe marginea acestui subiect.
SCJU Târgu Mureş a beneficiat de o donaţie de 1 milion de lei pentru achiziţionarea de paturi speciale pentru ATI Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a anunţat, marţi, că a beneficiat de o sponsorizare în valoare de 1.000.000 lei pentru achiziţionarea unor paturi pentru ATI cu dotarea specială necesară pentru desfăşurarea activităţii de anestezie şi terapie intensivă.
IUBCvT Târgu Mureş a reziliat în urmă cu doi ani contractul pentru un săpun lichid neconform Şefa Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, dr. Klara Brânzaniuc, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că în urmă cu doi ani instituţia a fost nevoită să rezilieze contractul cu un furnizor de săpun dezinfectant din Târgu Mureş, după ce acesta s-a dovedit...
IUBCvT Târgu Mureş a reuşit a şasea operaţie de transplant de cord din acest an Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş a reuşit, marţi noaptea, al şaselea transplant de cord de la începutul acestui an, fiind deocamdată singurul centru de profil din România care a făcut astfel de intervenţii în 2016.