Cele mai citite
 


Metrosexualii nu mai sunt la modă
luni, 2 martie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Metrosexualii /bărbaţi de orice orientare sexuală, care au un simţ estetic puternic dezvoltat şi sunt preocupaţi de aspectul lor/ nu mai sunt la modă, în prezent fiind preferat un nou tip de bărbat, care reuneşte calităţi aparent opuse precum sensibilitatea şi virilitatea.

Într-un sondaj de opinie realizat de una dintre cele mai mari companii producătoare de mărfuri de larg consum, un asemenea bărbat este denumit ”neosexual”, relatează cotidianul rus Pravda.

Neosexualul este un reprezentant al părţii puternice a omenirii, care se remarcă prin calităţi bărbăteşti, dar căruia nu-i sunt străine emotivitatea şi sensibilitatea. Un asemenea bărbat reprezintă un amestec de trăsături specifice bărbatului din vremurile patriarhale şi ale metrosexualului. Neosexualul este foarte dezvoltat emoţional şi înţelege în mod instinctiv necesităţile femeii moderne.
Potrivit sondajului, femeile au obosit de bărbaţii efeminaţi şi preferă parteneri cu înfăţişare ceva mai virilă, de tip ”cowboy”. De asemenea, femeile nu mai sunt dispuse să accepte un comportament care anulează diferenţele sexuale.
Femeilor nu le place ca bărbatul să aloce la fel sau chiar mai mult timp ca ele pentru a se îngriji şi cu atât mai mult să abuzeze de produse cosmetice, mai ales cu mirosuri stridente. Reprezentantele sexului frumos vor să readucă la viaţă unele dintre tradiţiile pierdute şi să nu reducă comunicarea cu partenerul la un schimb de mesaje scrise.
Studiul a dezvăluit că noul tip de bărbat se mai face atrăgător prin faptul că, atunci când ia o decizie, nu se lasă influenţat de opinia prietenilor şi părinţilor. El este puternic fizic şi potent sexual.
Se pare că internetul şi alte tehnologii moderne de comunicare nu mai mulţumesc femeile. Ele au obosit nu doar de metrosexuali, ci şi de un alt tip de bărbat modern, cel care are un ritm de viaţă nebun, este dependent de tehnica electronică şi lipsit de originalitate. Femeile preferă în continuare să audă vocea celui drag la telefon şi aşteaptă ca ei să ia iniţiativa în fixarea unei întâlniri. Un SMS trivial nu le mai aduce femeilor nicio bucurie.
Peste 70 la sută dintre femeile intervievate au declarat că preferă un bărbat puternic şi hotărât, care ştie ce vrea şi face tot posibilul pentru a-şi atinge scopul. De asemenea, 85 la sută au recunoscut că sunt tentate de un sărut pasional şi de hotărârea partenerului de a le ”duce în pat”. Ele preferă ca bărbaţii să ia iniţiativa în timpul şedinţelor de amor, deoarece doar astfel femeile se simt atrăgătoare şi dorite.

Nu în ultimul rând, 65 la sută dintre repondente au declarat că nu le place ca, înainte de a ieşi din casă, bărbatul să stea prea mult în faţa oglinzii. Să ai grijă de tine este un lucru bun, însă a te ”găti” mai mult decât partenera este un lucru dezgustător, declară femeile.AGERPRES/(Adriana Matcovschi)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dieta Okinawa, mai mult un stil de viata decat o dieta propriu-zisa Okinawa sau “Insula Nemuritorilor” este cea mai mare insula a arhipelagului nipon, aflata la 1600 km distanta de Tokyo. Se pare ca acolo traiesc oamenii cei mai longevivi de pe planeta, cu o rata scazuta a obezitatii, problemelor cardiace, aparitiei diabetului, cancerului, osteoporozei, Alzheimerului...
Oamenii au mai multe şanse să adopte un stil de viaţă sănătos dacă şi partenerii de viaţă fac la fel Oamenii au mai multe şanse să renunţe la fumat, să înceapă să facă sport sau să slăbească dacă şi partenerii lor de viaţă adoptă obiceiuri mai sănătoase, susţine un studiu realizat în Marea Britanie, transmite Reuters.
OPINIA NUTRIŢIONISTULUI Stil de viaţă anti-îmbătrânire Procesul de îmbătrânire este în mod esenţial legat şi de alimentaţie, astfel că una dintre cele mai importante schimbări o reprezintă optimizarea nivelului de insulină prin alimentaţie corectă şi exerciţiu fizic, afirmă nutriţionistul Lygia Alexandrescu.
Proiect DGAS de promovare a unui stil de viaţă sănătos în rândul copiilor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a participat joi la lansarea unui proiect destinat promovării unui stil de viaţă sănătos în rândul copiilor din Bucureşti, proiect iniţiat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGAS).
Hipertensiunea arterială poate fi prevenită printr-un stil de viaţă sănătos, recomandă medicii DSP Bihor Fiecare om trebuie să fie responsabil pentru viaţa sa, a cărui sănătate depinde, în primul rând, de gradul său de informare şi educaţie, de modul cum aplică cunoştinţele în prevenirea bolilor şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos, au subliniat miercuri specialiştii medicali reuniţi la o masă rotundă...
Probleme de fertilitate – stil de viata Milioane de oameni sunt afectati de infertilitate, iar cauzele pot fi multiple. Un cuplu din zece are nevoie de peste un an pentru a concepe un copil, unul din douazeci de peste doi ani si unul din sase recurge la ajutorul medicului pentru infertilitate. Insa multe cupluri ar putea concepe fara...