Cele mai citite
 


Covasna: Două ambulanţe, blocate de viscol
joi, 11 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sfântu Gheorghe, 11 feb /Agerpres/ - Două ambulanţe care transportau pacienţi, dintre care unul în stare gravă, au rămas, joi, blocate timp de mai multe ore în zăpadă, din cauza viscolului.
Şeful Ambulanţei Covasna, dr. Tiberiu Poştoacă a declarat pentru AGERPRES că una dintre maşini, care se deplasa către localitatea Dalnic pentru a prelua un bărbat ce suferise un accident cerebral vascular şi avea crize convulsive, a rămas înzăpezită pe DC11.
Echipa operativă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Covasna, care a fost alertată prin Serviciul de Urgenţă 112, a lucrat timp de aproape două ore pentru a debloca drumul, iar pacientul a fost transportat în cele din urmă la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe
Cel de-al doilea blocaj s-a produs tot din cauza viscolului pe raza localităţii Albiş. În ambulanţă se afla un pacient ce fusese externat din Spital şi urma să fie transportat acasă. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Ambulanţă, implicată într-un accident cu doi răniţi O ambulanţă care transporta un pacient de la Covasna la Sfântu Gheorghe a fost implicată joi, la amiază, într-un accident soldat cu doi răniţi.
Covasna: ISU a primit trei ambulanţe SMURD; serviciul va deveni operational anul viitor Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a preluat luni trei ambulanţe care vor intra în dotarea Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), ce va deveni operaţional la nivel de judeţ începând de anul viitor.
Covasna: Ambulanţă avariată într-un accident O maşină a Serviciului de Ambulanţă Covasna, care transporta spre casă un pacient externat de la un spital din Bucureşti, a fost avariată marţi în urma unui accident petrecut în municipiul Sfântu Gheorghe.
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe reabilitează şi extinde reţeaua de hidranţi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe îşi va extinde şi reabilita reţeaua externă de hidranţi pentru stingerea incendiilor, documentaţia tehnico-economică pentru acest proiect fiind aprobată miercuri de Consiliul Judeţean Covasna.
IGSU: Peste 400 de persoane asistate medical de paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore Aproape 900 de persoane au fost salvate din diverse situaţii de urgenţă, iar 416 au fost asistate medical de către paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore.
Covasna: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, dotat cu două autospeciale noi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a fost dotat cu două autospeciale noi, care vor spori eficienţa şi capacitatea de intervenţie a echipajelor.