Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Pacient adus cu TAB-ul la spital
duminică, 14 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat din comuna dâmboviţeană Cornăţelu care avea nevoie de dializă a fost adus la spital, în noaptea de joi spre vineri, cu un TAB al armatei, drumul de acces fiind blocat din cauza stratului mare de zăpadă.
Ambulanţa care se îndrepta spre pacient a rămas înzăpezită şi în zonă au fost trimise mai multe utilaje de deszăpezire, care însă nu au făcut faţă troienelor de zăpadă de pe carosabil, ajunse pe alocuri şi la doi metri înălţime.
Prefectul judeţului Dâmboviţa, Iancu Caracota, a solicitat sprijin armatei. A fost trimis un camion de tractare şi un TAB, însoţite de câţiva militari.
Chiar şi aşa, asistenta de pe Ambulanţă şi doi militari au mers pe jos câţiva kilometri şi l-au adus pe pacient cu targa la autovehiculul militar. DJ 701 dinspre Dobra spre Cornăţelu este blocat de două zile din cauza zăpezii şi viscolului.
De asemenea, mai multe drumuri judeţene şi comunale din sudul judeţului Dâmboviţa sunt blocate, autorităţile anunţând că se intervine cu utilaje de deszăpezire pentru redarea circulaţiei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Ambulanţă blocată pe un drum judeţean Târgovişte, 8 feb /Agerpres/ - O ambulanţă chemată să preia un pacient pentru dializă a rămas, luni, blocată pe drumul judeţean dintre localităţile Pitaru şi Potlogi, în zona de sud a judeţului Dâmboviţa.
Galaţi: Femeie gravidă salvată cu elicopterul SMURD O femeie gravidă, de 29 ani, din comuna gălăţeană Schela, a fost transportată, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu elicopterul SMURD, după ce tentativele de a o duce la o ambulanţă cu o şenilată ISU au eşuat, a anunţat coordonatorul UPU-SMURD Galaţi, Angel Trifan.
Sudul ţării, aproape paralizat de zăpadă şi viscol (sinteză) Drumuri naţionale şi judeţene blocate, zeci de localităţi izolate, sute de maşini rămase înzăpezite, reţele de electricitate avariate, transport feroviar care se desfăşoară cu dificultate, curse aeriene anulate, şcoli închise - sunt consecinţele căderilor masive de zăpadă şi ale viscolului, care de mai...
MApN: Remorcherul maritim de salvare 'Grozavul' a început degajarea şenalului navigabil pe braţul Sulina Remorcherul maritim de salvare ''Grozavul'' a început luni dimineaţă operaţiunile pentru degajarea şenalului navigabil pe braţul Sulina, informează MApN printr-un comunicat remis AGERPRES.
Localităţi izolate şi fără curent electric, şcoli închise din cauza ninsorilor (grupaj 3) Mai multe localităţi din diferite judeţe ale ţării sunt izolate şi au rămas fără curent electric, din cauza ninsorilor abundente căzute în ultima perioadă. De asemenea, multe şcoli din mediul rural sau chiar urban sunt închise din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.
Dâmboviţa: Femeie de 72 de ani, transportată de jandarmi la Spitalul Târgovişte pentru dializă O femeie de 72 de ani din comuna dâmboviţeană Ghimpaţi a fost transportată de un echipaj de jandarmi, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, pentru dializă, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Dâmboviţa.