Cele mai citite
 


Serviciu de Ambulanţă complementar al Primăriei
duminică, 14 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul Administraţiei Spitalelor - Primăria Capitalei, dr. Marius Savu, a declarat vineri pentru AGERPRES că se doreşte crearea unui serviciu complementar de ambulanţă, care îşi propune să transporte bolnavii de la un spital la altul, de la spital la analize şi, de asemenea, să asigure asistenţa medicală la concerte.
El a menţionat că se doreşte acest lucru pentru a nu se mai bloca ambulanţele dotate ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti cu astfel de cazuri.
Dr. Marius Savu a precizat că acest serviciu complementar va fi coordonat de Administraţia Spitalelor din Primărie şi că beneficiază de suportul celor 18 spitale ale Primăriei.
În funcţie de buget, acest serviciu va începe să funcţioneze anul acesta sau anul viitor, a adăugat el.
Potrivit directorului Administraţiei Spitalelor Primăriei, se constată o deschidere spre descentralizare, 'declarativ, cel puţin'.
Savu a mai menţionat că alte trei institute - Institutul de Terapii Alternative, Institutul de Recuperare şi Institutul Paulescu - au început să fie interesate de trecerea în subordinea primăriei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Maramureş: Primul serviciu de ambulanţă privat Firma de pază UKRO Security şi Fotbal Club Baia Mare vor avea peste o luna de zile primul serviciu de ambulanţă privat din judeţul Maramureş.
Sorin Oprescu: Se va crea un sistem complementar de asistenţă medicală de urgenţă în Bucureşti Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, şi ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, au convenit, joi, în privinţa înfiinţării unui serviciu de ambulanţă complementar celui public, care ar avea drept scop o mai bună acoperire a întregului teritoriu al Bucureştiului şi, implicit...
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...
Alba: Serviciu Privat de Ambulanţă, inaugurat de Crucea Roşie Crucea Roşie Română (CRR) Filiala Alba a lansat joi Serviciul Privat de Ambulanţă, care va fi deservit pentru început de patru ambulanţe dotate cu echipamente noi, conform standardelor în vigoare, precum şi de personal medical cu pregătire şi experienţă în acest domeniu de activitate  - medici, asistenţi...