Cele mai citite
 


Satu Mare: Tânăr la urgenţe după ce a consumat 'plante etnobotanice'
duminică, 14 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr de 23 de ani a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor Satu Mare, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fumat o ţigară din 'plante etnobotanice'.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Constantin Demian, a declarat că tânărul a fost transportat cu ambulanţa având greţuri, tulburări de vedere şi de echilibru, fiind într-o 'stare de confuzie'. El a declarat că a consumat băuturi alcoolice, după care a fumat o ţigară din produse etnobotanice.
'A stat câteva ore sub perfuzie, dimineaţă a plecat. Avea aceleaşi simptome ca şi ceilalţi', a spus Demian.
În acest an, la Unitatea de Primire a Urgenţelor Satu Mare au ajuns cinci persoane care au consumat astfel de produse.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Tineri, la spital după ce au fumat droguri legale Doi sătmăreni de 30 de ani au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) Satu Mare după ce au fumat 'droguri legale'.
Vrancea: La spital, după ce a fumat o ţigară din plante etnobotanice O tânără de 20 de ani din Focşani a ajuns, duminică dimineaţă, la secţia de primiri urgenţe din cadrul Spitalului 'Sf. Pantelimon' din municipiu fiind diagnosticată cu inhalaţie voluntară cu substanţe halucinogene.
Iaşi: Medicii de la 'Urgenţe' vor taxă pe viciu pentru importatorii de produse etnobotanice Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi vor iniţierea unui proiect legislativ prin intermediul căruia să fie impusă 'taxa pe viciu' pentru importatorii şi comercianţii de plante cu efecte halucinogen.
Iaşi: Intoxicaţi cu etnobotanice la un concert Mai mulţi studenţi din Iaşi au ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan', după ce s-au intoxicat cu plante etnobotanice inhalate în timpul unui concert.
Satu Mare: Opt persoane au ajuns la spital cu intoxicaţie de la ciuperci Opt persoane au ajuns în weekend la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare după ce au consumat ciuperci otrăvitoare.
Purtătorul de cuvânt al SJU Satu Mare: Medicii nu ştiau că în parc era o femeie căzută Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a declarat marţi, pentru AGERPRES, că medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe nu ştiau că în parcul din faţa unităţii se află o femeie căzută dar nici persoana care a cerut ambulanţa nu a explicat foarte clar care este situaţia...