Cele mai citite
 


Bolnavii de la spitalul Caritas, transferaţi către alte unităţi medicale
duminică, 14 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bolnavii de la Spitalul Caritas sunt transferaţi către alte unităţi în funcţie de numărul de locuri şi de specialitate, după spargerea unei conducte de gaze, care a lăsat unitatea medicală fără căldură, a declarat, pentru AGERPRES, dr.Bogdan Jansen, managerul spitalului.
'Am luat această decizie pentru că s-a spart o conductă de gaze, deci nu avem nici căldură, nu putem folosi nici sterilizarea şi nici să gătim. Este vorba de 110 bolnavi care sunt transferaţi, în prezent, de la chirurgie, secţie medicală, cardiologie, obstetrică ginecologie, nou-născuţi, către alte spitale', a precizat dr. Bogdan Jansen.
El a spus că cei de la Distrigaz nu au dat nicio garanţie privitoare la data când poate fi remediată avaria.
Spitalul Caritas este unul dintre spitalele revendicate de Comunitatea Mozaică a Evreilor şi în iunie 2010 se renegociază contractul în legătură cu chiria care urmează să fie plătită.
''Contractul până la care unitatea spitalicească poate să funcţioneze are termen până în 2015 cu amendamentul că în 2010 să se renegocieze condiţiile contractuale'', a afirmat dr. Bogdan Jansen, adăugând că aşteapă o ofertă în scris de la Comunitate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Spitalul orăşenesc din Rupea, în imposibilitate de a funcţiona din cauza lipsei căldurii Spitalul orăşenesc Rupea a rămas în urmă cu 10 zile fără căldură după ce Distrigaz a oprit furnizarea gazului metan din cauza unei datorii acumulate de 215.948 de lei, concretizate în facturi neplătite din luna septembrie 2011, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, prefectul Mihai Mohaci.
Spitalul Caritas - singurul din Bucureşti care va fi reprofilat Spitalul Caritas este singurul spital din Bucureşti care va fi reprofilat, urmând să devină cămin de bătrâni.
Nou protest al angajaţilor Spitalului Caritas faţă de intenţia MS de a transforma unitatea medicală în cămin de bătrâni Bucureşti, 21 feb /Agerpres/ - Câteva zeci de angajaţi ai Spitalului Caritas au protestat, luni, pentru a treia oară, faţă de decizia Ministerului Sănătăţii (MS) de a transforma unitatea în cămin pentru bătrâni.
Marius Savu: Spitalul Caritas ar trebui să se închidă gradual, până în toamnă Spitalul Caritas ar trebui să se închidă gradual, până în toamnă, pentru ca cele câteva sute de angajaţi - medici, asistente, infirmiere, personal tehnic - să poată fi relocaţi la spitalele din subordinea Primăriei Capitalei, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor...
EXCLUSIV: Marius Savu: Spitalul Caritas ar trebui să se închidă gradual, până în toamnă Spitalul Caritas ar trebui să se închidă gradual, până în toamnă, pentru ca cele câteva sute de angajaţi - medici, asistente, infirmiere, personal tehnic - să poată fi relocaţi la spitalele din subordinea Primăriei Capitalei, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor...
Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Buftea se redeschide luni Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Buftea se redeschide luni, după întreruperea activităţii sale ca urmare a HG 345/2011 prin care nu i s-a mai permis încheierea de contracte cu CAS Ilfov, informează Consiliul Judeţean Ilfov.