Cele mai citite
 


Bacău: Ucis de o grindă desprinsă din acoperiş
duminică, 14 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 40 de ani a decedat, sâmbătă, după ce o grindă din acoperişul unui depozit de furaje, din localitatea băcăuană Poduri, s-a desprins şi l-a lovit în cap, informează corespondentul AGERPRES.
A fost rănită uşor şi soţia sa, dar starea ei de sănătate nu îngrijorează medicii SMURD, sosiţi la faţa locului.
Accidentul s-a produs în timp ce victimele încercau să scoată fân din interiorul depozitului. Prin dislocarea unei cantităţi de vegetale uscate aflate în partea superioară a depozitului , o grinda s-a rupt, prăbuşindu-se peste cei doi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău:Directorul DSP acuză de "superficialitate" pe medicii din Moineşti care au refuzat internarea copilului decedat ulterior Medicul Marin Buştiuc, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bacău a declarat că apreciază drept "cel puţin rutină, superficialitate" comportamentul celor patru medici de la Spitalul municipal Moineşti care la finalul săptămânii trecute au refuzat internarea unui copil în vârstă...
Bacău: Medicii legişti spun că băiatul de patru ani căruia i s-a refuzat internarea a murit de meningită Medicii legişti băcăuani care au efectuat examenul anatomo-patologic al cadavrului băiatului în vârstă de patru ani, decedat la finele săptămânii trecute după ce i se refuzase de două ori internarea în Spitalul municipal din Moineşti, au comunicat, joi, că minorul suferea de meningită şi nu de otită...
Bacău: Voicu Şocae, copilotul elicopterului SMURD prăbuşit, a fost înmormântat cu onoruri militare Căpitanul comandor Voicu Şocae, copilotul elicopterului SMURD prăbuşit joi în Republica Moldova în timpul unei acţiuni de salvare a vieţii unei persoane, a fost înmormântat cu onoruri militare în Cimitirul de Vest din Bacău, oraşul unde îşi avea reşedinţa împreună cu familia sa.
Bacău: A fost inaugurat primul centru rural SMURD din judeţ în comuna Podu Turcului Primul centru rural SMURD din judeţul Bacău a fost inaugurat, joi, în comuna Podu Turcului.
Bacău: Bebeluş decedat în urma unei pneumonii O fetiţă în vârstă de nouă luni din comuna băcăuană Răcăciuni a murit după ce a fost diagnosticată de medici cu bronhopneumonie.
Bacău: Un tânăr care a căzut din tren a decedat în drum spre spital Bacău, 7 mar /Agerpres/ - Un tânăr din judeţul Vrancea a murit în drum spre spitalul din Oneşti, după ce a căzut, în localitatea băcăuană Căiuţi, din trenul personal 5132, care circula pe ruta Comăneşti - Adjud.