Cele mai citite
 


Comunicat MS
luni, 15 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
In ultimele 24 ore nu au fost confirmate cazuri noi de gripa A/H1N1.
Nu a fost inregistrat niciun deces.

Numarul total de cazuri confirmate pana in prezent este de 6994 din care 121 decese.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: Încă 16 cazuri de gripă A/H1N1 şi trei decese În ultimele 24 ore au fost înregistrate 16 cazuri noi de gripă A/H1N1 şi trei decese, la persoane cu afecţiuni cronice, a anunţat joi Ministerul Sănătăţii.
Maramureş: 5 cazuri noi de gripă A/H1N1 Direcţia de Sănătate Publică Maramureş a anunţat că, în ultimele 12 ore, în judeţ, au fost confirmate 5 cazuri de gripă cu virus A/H1N1.
MS: 35 de noi cazuri de gripă A/H1N1 În ultimele 24 ore au fost înregistrate 35 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi trei decese la persoane cu afecţiuni cronice, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii.
MS: Încă şapte cazuri de gripă A/H1N1 şi un deces În ultimele 24 ore au fost înregistrate şapte cazuri noi de gripă A/H1N1 şi un deces, a anunţat miercuri Ministerul Sănătăţii.
MS: Niciun caz nou de gripă A/H1N1 În ultimele 24 de ore nu au fost confirmate cazuri noi de gripă A/H1N1 şi nu a fost înregistrat niciun deces, informează un comunicat remis duminică de Ministerul Sănătăţii.
MS: Şapte cazuri noi de gripă pandemică şi un deces În ultimele 24 ore au fost înregistrate şapte cazuri noi de gripă A/H1N1 şi un deces la o persoană cu afecţiune cronică, a anunţat vineri Ministerul Sănătăţii.