Cele mai citite
 


Buzău: Consiliul Judeţean refuză să preia spitalul cu datorii
luni, 15 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Buzău are în derulare cea mai mare investiţie medicală din ţară, dar va refuza să preia Spitalul judeţean de urgenţă cu datoriile sale istorice, a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, Victor Mocanu, preşedintele CJ Buzău.
'Am demarat în 2009 construcţia unei maternităţi moderne, unitate medicală la standarde europene în valoare de 40 de milioane de lei, dar nu voi semna niciodată preluarea unui spital cu datorii istorice, care depăşesc 15 milioane de lei', a afirmat Mocanu.
Potrivit acestuia, noua maternitate se poate finaliza chiar în cursul acestui an, cu ajutorul unui împrumut bancar.
'Pentru a finaliza clădirea avem nevoie de un împrumut bancar de 5 milioane de lei şi dacă acesta va deveni operaţional, începând cu luna mai a acestui an, constructorul ne dă asigurări că în decembrie 2010 vom tăia panglica celei mai moderne unităţi spitaliceşti din ţară', a mai spus Victor Mocanu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: 23 de mame cu bebeluşi au fost transferate la noua Maternitate Un număr de 23 de mame cu bebeluşii lor au fost transferate, joi, cu ambulanţele la noua Maternitate, secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, investiţie în valoare de 18 milioane de euro.
Buzău: CJ a aprobat o investiţie de 5,4 milioane lei din fonduri proprii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat, joi, alocarea sumei de 5,4 milioane de lei, fonduri proprii, pentru investiţii în dotarea noii maternităţi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: Spitalul Judeţean de Urgenţă, preluat de autorităţile locale Reprezentanţii Consiliului Judeţean Buzău au semnat, luni, protocolul de predare - primire a Spitalului Judeţean de Urgenţă.
Suceava: Spitalul Judeţean de Urgenţă, dotat cu un angiograf performant Un angiograf de ultimă generaţie, cu vizualizare în 3D, achiziţionat printr-un proiect european în valoare de 25 milioane euro coordonat de Academia de Ştiinţe Medicale, a fost montat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, a declarat miercuri managerul unităţii medicale, Vasile Râmbu.
Buzău: CJ a aprobat alocarea a 7,5 milioane de lei pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au votat joi, în unanimitate, alocarea sumei de 7,5 milioane de lei pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: Un nou centru de dializă, investiţie de 3 milioane de euro Consiliul judeţean Buzău a aprobat vineri concesionarea unei suprafeţe de teren de 2.078 de metri pătraţi în vederea construirii unui centru medical de dializă, investiţie în valoare de 3 milioane de euro. Iniţiativa aparţine unei firme de profil din Capitală.