Cele mai citite
 


Italia: pastile de ecstasy imprimate cu inimioare, confiscate de ziua îndrăgostiţilor
luni, 15 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În urma unei operaţiuni a carabinierilor declanşate la Roma şi în provincie au fost confiscate peste 2.000 de pastile de ecstasy, având imprimată o inimioară şi destinate îndrăgostiţilor de Valentine's Day, informează duminică Ansa.
Carabinierii au instituit în cursul nopţii de Sfântul Valentin numeroase posturi de control în apropierea unor discoteci şi localuri nocturne, care au dus la arestarea a şapte traficanţi de ecstasy.

Doi dintre traficanţi, de 42 şi 58 de ai, au fost arestaţi de carabinieri în localitatea Zagarolo din provincia Roma, iar la Tor Bella Monaca au fost arestaţi alţi cinci traficanţi cu vârsta între 24 şi 31 de ani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Canabisul reprezintă 80% dintre capturile de droguri din Europa Canabisul reprezintă 80% dintre capturile de droguri din Europa iar internetul a căpătat un rol important în creşterea consumului de stupefiante, potrivit Raportului european 2014 privind drogurile publicat miercuri.
Raport OEDT: România, ţara cu prevalenţa cea mai mică la consumul de cocaină, canabis şi ecstasy România este ţara europeană cu prevalenţa cea mai redusă în ceea ce priveşte consumul de cocaină, canabis şi ecstasy, atât referitor la consumul în ultimul an, cât şi la cel în ultima lună, relevă raportul publicat marţi la Lisabona de Observatorul European pentru Droguri şi Toxicomanie (OEDT).
Italia va elibera permisul de şedere pentru străini pe baza unui punctaj Roma, 28 iul - Corespondentul Agerpres, Anca Mihai, transmite: Consiliul italian de miniştri a aprobat joi decretul numit "acordul de integrare între străin şi stat" care prevede eliberarea unui permis de şedere pe termen lung numai dacă solicitantul reuşeşte să adune 30 de puncte în decurs de doi ani...
(Corespondenţă) Italia: transplant parţial de ficat cu ajutorul unui robot, fără intervenţia chirurgului, în premieră mondială Roma, 25 iun - Corespondentul Agerpres, Dana Enulescu, transmite: Centrul de transplant ISMETT de la Palermo, Sicilia, a anunţat luni că a efectuat, pentru prima dată în lume, un transplant parţial de ficat, utilizând numai un robot, fără intervenţia chirurgilor, informează ediţia online a cotidianului...
Italia deţine recordul de operaţii cezariene din Europa Roma, 31 aug /Agerpres/ - În Italia se fac prea multe operaţii cezariene. Medicii se tem de eventuale cereri de despăgubire, consideră că spitalele lor sunt organizate prost sau nu se simt suficient de competenţi pentru a înfrunta naşterea naturală, informează La Repubblica în ediţia de marţi.
(Corespondenţă) Italia: falsă soia "organică" contaminată, provenind şi din România Roma, 15 iun - Corespondentul Agerpres, Dana Enulescu, transmite: Alimente biologice, printre care 1.700 de tone de soia "modificată", au fost confiscate în întreaga Italie, dar mai ales în Regiunile Veneto şi Lombardia, în urma unor controale ale Gărzii financiare de la Ravenna făcute la vânzători en...