Cele mai citite
 


Satu Mare: Ambulanţă nouă la Spitalul Judeţean
marţi, 16 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean Satu Mare a fost dotat cu o ambulanţă de tip A2 destinată transportului pacienţilor între secţiile unităţii.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Constantin Demian, a declarat că ambulanţa a fost achiziţionată de Ministerul Sănătăţii şi va servi doar la transportul interclinic al pacienţilor din cele trei locaţii ale spitalului: Locaţia I unde se află Unitatea de Primire a Urgenţelor, Locaţia II - Spitalul Municipal şi Secţia de Boli Contagioase.
În cadrul vizitei pe care a efectuat-o la Satu Mare în luna ianuarie 2010, ministrul Sănătăţii Cseke Attila, a promis că va achiziţiona pentru Spitalul Judeţean o astfel de ambulanţă, nemulţumit de faptul că Serviciul Judeţean de Ambulanţă taxează cu până la 500 de lei transportul unui singur pacient de la o secţie la alta, deşi acestea se află la doar câţiva km distanţă. Ambulanţa de tip A2 este destinată transportului pacienţilor care nu prezintă urgenţe medico-chirurgicale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Spitalul Judeţean primeşte o ambulanţă de transport persoane Spitalul Judeţean Satu Mare va primi o ambulanţă pentru transportul bolnavilor între secţii, a anunţat, duminică, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Satu Mare: Ambulanţa ar mai avea nevoie de 20 de angajaţi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Satu Mare ar mai avea nevoie de 20 de angajaţi pentru a-şi desfăşura activitatea în condiţii optime, în perioade cu solicitări multe, cum ar fi cele cu caniculă.
Satu Mare: Femeie căzută lângă intrarea în UPU; personalul a cerut să intervină Ambulanţa O femeie a căzut pe stradă, la circa 70-80 de metri de Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, şi a suferit un traumatism, personalul de la Urgenţe cerând trecătorilor care au anunţat cazul să sune la Ambulanţă.
Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost modernizată la standarde europene Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost inaugurată duminică în prezenţa ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau, după ce a fost modernizată cu o investiţie de aproape 7 milioane de lei, astfel capacitatea de tratare a bolnavilor fiind aproape dublată.
Tulcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, verificat de Ministerul Sănătăţii Ministerul Sănătăţii a verificat recent modul în care conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) din Tulcea respectă legislaţia în vigoare privind funcţionarea şi modul în care se fac achiziţiile publice, după ce sindicatele din instituţia publică au sesizat mai multe nereguli.