Cele mai citite
 


Timiş: Criză de teste pentru glicemie în farmacii
marţi, 16 februarie 2010   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Bolnavii din Timişoara găsesc din ce în ce mai greu în farmacii testele de glicemie, farmaciştii renunţând să se mai aprovizioneze cu aceste produse deoarece sunt prea scumpe, iar Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş efectuează decontările la şase luni.
'Furnizorii ne-au blocat livrarea acestui produs pentru că aveam restanţe de plată de mai bine de şase luni. Bolnavii caută degeaba în farmacii aceste teste pentru glicemie, că nu le vor găsi', a spus, luni, Ana Miclea, preşedintele Colegiului Farmaciştilor din Timiş.
Reprezentanţii CJAS Timiş dau asigurări farmaciştilor că banii le vor fi livraţi în termenul legal de 240 de zile şi-i încurajează pe aceştia să nu renunţe la achiziţionarea medicamentelor şi a materialelor sanitare.
'Testele de măsurarea glicemiei vor fi plătite de CJAS, în zilele următoare', a declarat purtătorul de cuvânt al CJAS Timiş Mariana Mocioalcă.
Cele peste 160 de farmacii care au contract cu CJAS Timiş ar trebui să primească peste 500 de mii de lei. Aceste teste de glicemie sunt folosite nu doar de bolnavii de diabet, ci şi de cei care vor să verifice nivelul glucozei în sânge. Testele sunt de unică folosinţă, iar pentru persoanele asigurate ele sunt oferite gratuit de către farmacii.
Notare
Comentarii
Am avut si eu nevoie de ace si teste pentru glicemie pe care le gaseam destul de greu in farmacii, am cautat pe internet si am gasit produsele de care aveam nevoie pe farmacia online Guturai ( http://www.guturai.ro/ ) , dar si pe farmacia online Myriam ( http://www.myriam.ro/ ) si farmacia online Rodica ( http://farmaciarodica.ro/ ).

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Spitalul de Boli Infecţioase a semnat actul adiţional de prelungire a contractului cu CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş şi reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" Timişoara, au semnat, joi, actul adiţional de prelungire a contractului, până la data de 30 iunie 2016.
Timiş: CJAS a încheiat contracte cu 14 spitale pentru plata majorării cu 25% a cheltuielilor de personal Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a încheiat contracte cu 14 spitale publice pentru plata majorării cu 25% a cheltuielilor de personal.
Timiş: CJAS suplimentează cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru programe naţionale de sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş suplimentează cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru nouă programe naţionale şi două subprograme naţionale de sănătate derulate în judeţ.
Timiş: CJAS a impus reţinerea a 1% din valoarea contractului cu un spital, pentru neregulile constatate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a decis, luni, reţinerea unui procent de 1% din valoarea de contract aferentă lunii ianuarie 2011 şi noiembrie 2010, ( aproximativ 25.500 lei), în relaţia cu Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie 'Dr. Dumitru Popescu' din Timişoara, după ce a constatat...
Timiş: Criza a sporit numărul concediilor medicale Timişoara, 2 feb /Agerpres/ - Criza a sporit cu 30.000 numărul concediilor medicale, în 2009, faţă de anul precedent, vârfurile solicitărilor fiind înregistrate în lunile septembrie şi octombrie.
Timişoara: Primarul a cerut Casei judeţene de asigurări de sănătate să suplimenteze fondurile alocate Spitalului de Boli Infecţioase Primarul Nicolae Robu a solicitat Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş şi Ministerului Sănătăţii să suplimenteze în regim de urgenţă fondurile alocate Spitalului de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, care a cerut sprijin financiar de la primărie, întrucât nu îi mai ajung banii...