Cele mai citite
 


Fostul general Mihai Chiţac va fi supus mai multor investigaţii la Spitalul Floreasca
marţi, 16 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul general Mihai Chiţac a ajuns, luni la prânz, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde urmează să fie reevaluat în vederea unei eventuale intervenţii pe cord.
Dr. Şerban Brădişteanu a declarat pentru AGERPRES că după refacerea investigaţiilor, care va dura câteva zile, se va decide şi momentul operaţiei.
Magistraţii Tribunalului Militar Teritorial Bucureşti au decis, pe 12 ianuarie, întreruperea executării pedepsei în cazul fostului general Mihai Chiţac, pentru două luni, începând cu 15 februarie, pentru ca acesta să se opereze la inimă.
Instanţa a admis cererea de întrerupere a executării pedepsei formulate de fostul general Mihai Chiţac, în dosarul Revoluţiei de la Timişoara.
În cadrul procesului, a fost depus un raport de expertiză al INML, care arată că Mihai Chiţac este programat, pe 15 februarie, să fie operat la inimă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ŞTIINŢÃ Transplantul de cord în România Primul transplant de cord la om din România se leagă de numele chirurgilor cardiaci Radu Deac şi Şerban Brădişteanu şi a fost efectuat în 1999.
REPORTAJ/Peste 150.000 de pacienţi şi numeroase tehnici noi în transplantul cardiac, la Institutul de Boli Cardiovasculare Târgu Mureş Institutul de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureş a avut, în cei 20 de ani de activitate, peste 150.000 de pacienţi, au fost realizate 55 de transplanturi cardiace şi s-au introdus unele tehnici în premieră în România, graţie unor cercetări începute încă din anii '50...
Dr. Şerban Brădişteanu :Operaţia pe cord la care a fost supus Nicolae Văcăroiu a decurs normal Intervenţia pe cord la care a fost supus preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, a decurs fără probleme, au fost rezolvate problemele coronariene cu grefoane arteriale, a declarat pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful echipei care a efectuat operaţia.
Şerban Brădişteanu: Cornel Dinu va fi operat pe cord deschis după ce zona de infarct va fi bine delimitată Cornel Dinu are o evoluţie favorabilă şi va fi operat pe cord dar numai după ce zona de infarct va fi bine delimitată şi se va stabili dimensiunea acestuia, a declarat miercuri pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
Prelevare pentru un transplant de cord, la Spitalul Floreasca; donatorul - un copil de 14 ani O operaţie de prelevare pentru un transplant de cord se desfăşoară vineri la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, donatorul fiind un copil de 14 ani, a declarat pentru AGERPRES dr. Victor Zota, coordonator naţional pentru transplant.
Sorin Ovidiu Vîntu, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca Bucureşti, 10 ian /Agerpres/ - Sorin Ovidiu Vîntu este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, acesta fiind motivul invocat, luni, de avocaţii săi la Tribunalului Bucureşti, unde se judecă procesul în care omul de afaceri este acuzat de favorizarea infractorului.