Cele mai citite
 


Teleorman: Circa 31.000 de persoane vaccinate împotriva AH1N1
marţi, 16 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 31.000 de persoane din judeţul Teleorman cu vârste de peste 16 ani s-au vaccinat gratuit împotriva virusului AH1N1.
Potrivit datelor centralizate la Serviciul epidemiologic din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman, mai există un stoc de circa 3.500 doze de vaccin, cei interesaţi putând apela la medicii de familie sau la centrele organizate în secţiile de boli infecţioase de la spitalele din Alexandria, Roşiorii de Vede şi Turnu Măgurele, precum şi la policlinicile din localităţile urbane.

Iniţial, Teleormanului i-au fost alocate de către Ministerul Sănătăţii 13.050 de doze de vaccin pentru prevenirea gripei noi, dar, ulterior, pe baza solicitărilor tot mai mari venite din partea populaţiei, în judeţ au mai ajuns, în alte trei tranşe, 21.500 de doze de vaccin.

În actualul sezon de iarnă împotriva gripei sezoniere s-au vaccinat aproape 40.000 de teleormăneni.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: 15.000 doze de vaccin antigripal au fost distribuite Direcţiei de Sănătate Publică Circa 15.000 doze de vaccin antigripal au fost distribuite de Ministerul Sănătăţii în judeţul Teleorman, a declarat vineri, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Mioara Comana.
Teleorman: A doua tranşă de doze de vaccin antigripal a ajuns în judeţ Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman i-a fost repartizată a doua tranşă de vaccinuri antigripale, după cea din luna octombrie.
A început campania de vaccinare antigripală - grupaj Bucureşti, 1 nov /Agerpres/ - Campania de vaccinare gratuită împotriva gripei sezoniere a început luni şi se va desfăşura până în februarie 2011.
Teleorman: Doar 30% din vaccinul antigripal s-a folosit Doar aproximativ 30 la sută din dozele de vaccin antigripal repartizate judeţului Teleorman în luna octombrie au fost folosite de categoriile de populaţie încadrate în grupele de risc stabilite de Ministerul Sănătăţii.
Hunedoara: Stocul de vaccin antigripal s-a epuizat Stocul de vaccin antigripal din depozitul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara s-a epuizat, toate cele 14.900 de doze de vaccin aduse de la Ministerul Sănătăţii pentru campania de imunizare din această iarnă fiind distribuite medicilor de familie, spitalelor şi căminelor pentru persoanele în...
Teleorman: Continuă vaccinarea împotriva gripei noi Alexandria, 25 ian /Agerpres/ - Ultimul caz de gripă nouă în judeţul Teleorman este un bărbat, cadru sanitar care a vaccinat mai multe persoane fără a apela el însuşi la această formă de imunizare.