Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Gravidă diagnosticată cu gripă nouă
miercuri, 17 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O tânără de 25 de ani din municipiul Bistriţa, însărcinată în luna a patra, a fost diagnosticată cu gripă nouă, aceasta fiind externată cu o zi înainte ca Institutul Cantacuzino să confirme prezenţa virusului A/H1N1 în acest caz.
Directorul Autorităţii de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, Anca Andriţoiu, a declarat, marţi, că femeia a fost internată la secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa pe 8 februarie şi externată o săptămână mai târziu, având în vedere că evoluţia stării de sănătate a fost bună.
Tânăra este cea de-a treia femeie însărcinată din judeţul Bistriţa-Năsăud care contactează virusul gripei noi. Celelalte paciente confirmate cu virusul A/H1N1 erau din mediul rural şi aveau 25, respectiv 26 ani.
În judeţ a fost înregistrat un singur caz de deces din cauza gripei noi, la un bărbat de 30 ani revenit din Italia pentru a petrece sărbătorile de iarnă cu familia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Femeie însărcinată, diagnosticată cu gripă nouă Bistriţa, 29 ian /Agerpres/ - O tânără de 26 de ani din localitatea Şieu Odorhei, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost diagnosticată, în ultimele 24 de ore, cu gripă nouă, acesta fiind al patrulea caz de infectare cu virusul A/H1N1 din judeţ.
Bistriţa-Năsăud: Un nou caz de gripă pandemică O femeie de 35 de ani din mediul rural este cea de-a cincea persoană din judeţul Bistriţa-Năsăud diagnosticată cu gripă nouă, însă pacienta a fost externată înainte ca Institutul Cantacuzino să confirme prezenţa virusului A/H1N1 în acest caz.
Bistriţa-Năsăud: Bărbat cu diabet, infectat cu virusul gripei noi Un bărbat de 40 de ani din municipiul Bistriţa a fost diagnosticat cu gripă nouă în ultimele 24 de ore, la o săptămână după ce acesta a fost internat la secţia infecţioase a Spitalului de Urgenţă din Bistriţa cu simptome ale acestei boli.
Bistriţa-Năsăud: Botulism confirmat la o femeie de 50 de ani Bistriţa, 8 feb /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat, luni, diagnosticul de botulism pus de medicii bistriţeni unei femei de 50 de ani, din municipiul Bistriţa, care a fost internată în urmă cu o săptămână în secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă, însă nu...
Bistriţa-Năsăud: Un alt caz de gripă nouă şi restricţionări în spital din cauza virozelor Bistriţa, 23 feb /Agerpres/ - O femeie de 32 de ani este cel de-al cincilea caz de gripă AH1N1 confirmat de la începutul acestui an în judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), iar în Spitalul Judeţean de urgenţă Bistriţa accesul vizitatorilor a fost...
Bistriţa-Năsăud: Primul deces din cauza gripei noi Un bărbat de 30 de ani din comuna bistriţeană Târlişua, care fusese plecat la muncă în Italia, dar venise de Crăciun acasă, a decedat după ce a contactat virusul gripei noi, decesul survenind în ultimele 24 de ore, a declarat vineri, pentru AGERPRES, adjunctul Autorităţii de Sănătate Publică ASP Bis...