Cele mai citite
 


Mehedinţi: Deficit de personal la Serviciul Judeţean de Ambulanţă
miercuri, 17 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un deficit de aproape 70 de angajaţi se înregistrează în prezent la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul tehnic al instituţiei, Crişan Dumitraşcu.
Potrivit sursei citate, atât la substaţiile Vânju Mare, Baia de Aramă, Orşova, cât şi la staţia centrală din Drobeta Turnu Severin, sunt necesare ocuparea a 12 locuri de medici, 5 de medici coordonatori-dispecerat, 13 de asistenţi, 25 de ambulanţieri, un economist, un operator IT, 3 mecanici auto şi 7 muncitori TESA.

'Deocamdată posturile sunt blocate. Din această cauză avem mari probleme, cei 198 de angajaţi câţi avem la această dată trebuind să efectueze ore suplimentare pentru a face faţă solicitărilor. Va trebui să începem demersurile pentru acoperirea cu personal calificat a tuturor locurilor de muncă vacante', a precizat Dumitraşcu.

SJA Mehedinţi este solicitat să rezolve, în medie, 100 cazuri pe zi, la care se adaugă şi activităţile de consultare şi tratament la domiciliu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Deficit de personal la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi înregistrează, faţă de organigramă, un deficit de 16 locuri de muncă, a declarat luni, pentru AGERPRES, reprezentanta instituţiei, Aurelia Veropaieff.
Mehedinţi: Salvare nouă la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Drobeta Turnu Severin, 5 dec /Agerpres/ - Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit, sâmbătă, o autoutilitară tip C, cu o valoare de circa 150.000 euro, a declarat pentru AGERPRES directorul tehnic Crişan Dumitraşcu.
Mehedinţi: Creşte deficitul de personal la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Patru medici de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi au solicitat încetarea contractelor de muncă pentru că au oferte mai avantajoase de muncă în străinătate, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Dumbrăvica Florescu.
Mehedinţi: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, în blocaj financiar Situaţia financiară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi este critică, medicii de familie care asigură tratamentul bolnavilor la domiciliu având restanţe la plata salariilor din luna mai, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului, Ion Mîţu.
Prahova: Deficit de personal de 40% la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova funcţionează cu un deficit de personal de 40%, instituţia având nevoie de zeci de medici, asistenţi şi ambulanţieri.
Suceava: Deficit de personal la UPU şi Ambulanţa Suceava, 8 feb /Agerpres/ - Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Alexandru Lăzăreanu, a declarat, luni, că Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean se confruntă cu un mare deficit de personal şi în aceste condiţii nu se poate...