Cele mai citite
 


Alba: Sute de vaccinări împotriva gripei noi, în ultima săptămână
miercuri, 17 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 650 de persoane s-au vaccinat împotriva gripei de tip nou în ultimele şapte zile în Alba, în condiţiile în care în ultimele două săptămâni nu au fost înregistrate în judeţ cazuri noi de infectare cu virusul A/H1N1.
Purtătorul de cuvânt al Autorităţii de Sănătate Publică Alba, Cristina Galoş, a anunţat, marţi, că în total s-au vaccinat împotriva gripei noi 23.305 persoane.

În Alba au fost înregistrate din a doua decadă a lunii noiembrie 2009 un număr de 84 de cazuri de îmbolnăviri de gripă de tip nou, din care şapte s-au soldat cu deces, pe fondul unor boli asociate.

În ceea ce priveşte bolile de sezon, acestea se menţin în media prognozată pentru această perioadă. În ultima săptămână au fost înregistrate 1.309 cazuri de afecţiuni respiratorii, din care peste 200 de pacienţi diagnosticaţi cu pneumonie, şi cu un număr total de aproape 130 de spitalizări.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Scădere considerabilă a cazurilor de afecţiuni respiratorii Numărul cazurilor de afecţiuni respiratorii a scăzut cu aproape două treimi în judeţul Alba comparativ cu prima jumătate a lunii decembrie, respectiv de la aproape 3.000 la peste 1.100 în prezent.
Alba: Un nou caz de gripă A/H1N1 la un elev Un al doilea caz de gripă de tip nou a fost înregistrat, în cursul zilei de marţi, în clasa a IX-a B a Colegiului 'Horea, Cloşca şi Crişan' din Alba Iulia, la un elev, după ce, de dimineaţă, a fost confirmată infectarea cu virusul A/H1N1 la o elevă, a precizat, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate...
Alba: Zeci de îmbolnăviri de gripă nouă, într-o lună şi jumătate Doar cinci persoane diagnosticate cu gripă nouă se mai află sub tratament medical în Alba, judeţ în care miercuri a fost confirmat un nou caz de infectare cu virusul A/H1N1, ridicând astfel la 56 numărul total al îmbolnăvirilor înregistrate în rândul populaţiei în ultima lună şi jumătate.
Alba: Tânăr de 17 ani, diagnosticat cu gripă de tip nou Alba Iulia, 5 dec /Agerpres/ - Încă un elev de la un liceu din municipiul Sebeş a fost confirmat sâmbătă cu gripă nouă, numărul total al cazurilor de îmbolnăviri înregistrate în judeţul Alba cu virusul A/H1N1 în ultima lună fiind de 39.
Alba: Noi cazuri de gripă nouă Alte opt cazuri de gripă nouă au fost confirmate miercuri în Alba, patru dintre acestea fiind înregistrate în rândurile unor elevi de la Colegiul 'Lucian Blaga' din Sebeş, motiv pentru care au fost suspendate cursurile până săptămâna viitoare.
Alba: Alţi patru adulţi diagnosticaţi cu gripă nouă Trei adulţi din Alba Iulia şi unul oraşul Abrud au fost confirmaţi, sâmbătă, cu gripă de tip nou, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 înregistrate în judeţul Alba ridicându-se la 55.