Cele mai citite
 


Tulcea: Fără al 13-lea salariu, în Spitalul Judeţean
joi, 18 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea nu vor primi în acest an cel de-al 13-lea salariu pentru anul trecut.
Preşedintele sindicatului Sanitas, Ion Zebreniuc, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că s-a ajuns în această situaţie de comun acord cu managerii SJU, după ce anul trecut s-a decis ca salariile angajaţilor să nu fie micşorate cu circa 15%, conform prevederilor legale.
''Legea viza efectuarea de economii şi prin alte surse, astfel că salariile noastre în ultimele două luni ale anului trecut nu au fost scăzute, dar în schimb nu vom primi cel de-al 13-lea salariu. Este una dintre soluţiile cele mai bune', a afirmat preşedintele Sanitas, Ion Zebreniuc.
El a mai spus că la începutul săptămânii viitoare reprezentanţii Sanitas vor discuta cu managerii SJU pentru a vedea în ce măsură pot fi recuperate drepturi salariale restante.
''Mai avem de recuperat o primă de stabilitate, dar şi încă 50% din aceasta, drept neacordat în 2008'', a precizat liderul sindicaliştilor din SJU.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Protest spontan al angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă din cauza salariilor mici Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea au protestat marţi dimineaţă din cauza salariilor pe care le primesc, acestea fiind, potrivit inclusiv conducerii unităţii spitaliceşti, printre cele mai mici din ţară.
Cadrele medicale din ţară au protestat două ore pentru îmbunătăţirea condiţiilor din sistem (grupaj) Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a decis, la jumătatea acestei luni, organizarea unei greve de avertisment în data de 25 noiembrie, urmată de grevă generală pe termen nelimitat, începând din 28 noiembrie, printre solicitările greviştilor fiind demisia ministrului Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu...
Harghita: Aproximativ 200 de angajaţi ai Spitalului Judeţean, în pericol să fie disponibilizaţi Aproximativ 200 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc ar putea fi disponibilizaţi întrucât conducerea clinicii nu dispune de fondurile necesare plăţii unor drepturi salariale restante, pe care sindicaliştii le cer în instanţă.
Tulcea: Bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă, în creştere cu peste 20% faţă de cel din 2014 Bugetul celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţul Tulcea, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), a crescut anul acesta cu peste 20% faţă de cel de anul trecut, potrivit directorului Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS), Eugenia Vasile.
Tulcea: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste Organizaţia judeţeană a Federaţiei Naţionale Sanitas anunţă proteste în ultima parte a lunii aprilie, dacă autorităţile nu asigură fondurile necesare achitării drepturilor financiare necesare plăţii salariilor şi a tichetelor de masă pentru angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul...
Tulcea: Angajate ale Spitalului Judeţean de Urgenţă, acuzate de luare de mită în formă continuată Două angajate ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) sunt acuzate de luare de mită în formă continuată, ele fiind cercetate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.