Cele mai citite
 


Tânăra de 240 de kilograme a născut o fetiţă
vineri, 19 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tânăra de 25 de ani cu obezitate, adusă de la Craiova, miercuri, a născut joi dimineaţa o fetiţă de aproximativ 2,900 kg, care nu a necesitat manevre de resuscitare, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu.
''Starea mamei este stabilă, dar nu se poate vorbi că este în afara oricărui pericol. Naşterea s-a făcut prin cezariană întrucât mama a prezentat un puseu de tensiune'', a declarat, pentru AGERPRES, Bogdan Popescu.
Femeia, care cântăreşte 240 de kilograme, a fost internată, miercuri, la Maternitatea Spitalului Universitar din Bucureşti, fiind adusă cu o ambulanţă de la Craiova, deoarece la maternitatea de acolo nu erau condiţiile necesare pentru o astfel de naştere.
''Momentan nu este în travaliu, sarcina evoluează normal, fătul respiră şi are în jur de 3-3,5 kg şi deocamdată este bine. În urma investigaţiilor făcute a reieşit că în acest moment mama nu prezintă nicio complicaţie majoră. Are unele probleme generate de obezitate - o insuficienţă respiratorie uşoară şi hipertensiune arterială. Sigur că având această obezitate pot să apară probleme. Femeia în vârstă de 25 de ani va naşte normal, dar nu pe masa de naştere, ci într-n pat special. Cezariana la o persoană obeză nu este indicată, dar dacă în timpul naşterii normale vor apărea probleme, se va face cezariană', a explicat dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cazul Ekeng: Medicul de pe ambulanţă nu a efectuat manevre de resuscitare, anulând orice şansă de supravieţuire a fotbalistului Procurorii de la Parchetul Capitalei susţin că Mihaela Duţă, medicul de pe ambulanţa Puls, nu a efectuat manevre de resuscitare în cazul fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, anulând practic orice şansă de supravieţuire a acestuia.
Sarcina dupa varsta de 40 de ani Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
Tânăra mamă care suferă de obezitate a fost externată Tânăra mamă din Slatina care suferă de obezitate şi a născut la Spitalul Universitar a fost externată vineri dimineaţă, la ora 9,30.
Vaslui: Misiuni dificile pentru lucrătorii de la ambulanţă la Vutcani şi Doagele Drumurile impracticabile au îngreunat pe parcursul nopţii misiunile Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui.
Tensiunea arterială în timpul anotimpului cald Există persoane care suferã în mod constant de dereglări ale tensiunii arteriale şi persoane care sunt afectate ocazional (tensiune arterialã oscilatorie). Indiferent de situaţie, vara este un anotimp în care această afecţiune este mai des întâlnită decât în restul anului. Aceasta şi pentru că temperaturile...
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator în 2015 Stopul cardio-respirator reprezintă o problemă majoră în incidenţa cazurilor medicale din Bucureşti, pentru anul trecut Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov raportând 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator, comparativ cu anul precedent, când au fost înregistrate 2.692 astfel de cazuri.