Cele mai citite
 


MS: Nici un caz de gripă nouă, în ultimele 24 de ore
vineri, 19 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Nici un caz nou de gripă cu virus A/H1N1 pandemic nu s-a înregistrat în ultimele 24 ore, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
În această perioadă, nu s-a înregistrat niciun deces.
Numărul total de cazuri confirmate până în prezent este de 6.999, dintre care 122 s-au soldat cu deces.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: 4 cazuri noi cu gripă nouă şi un deces, în ultimele 24 de ore Bucureşti, 5 feb /Agerpres/ - Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore şi s-a înregistrat 1 deces, a informat, vineri, Ministerul Sănătăţii.
MS: Un deces şi alte 45 de cazuri de gripă nouă Bucureşti, 20 ian /Agerpres/ - Un deces la o persoană cu boli cronice şi 45 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii (MS), într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.
MS: Niciun caz de gripă nouă în ultimele 24 de ore În ultimele 24 ore nu au fost confirmate noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi nu s-a înregistrat niciun deces.
Călăraşi: Zece noi cazuri confirmate de gripă cu virus A/H1N1 Călăraşi, 15 dec /Agerpres/ - Zece noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Două noi cazuri confirmate de gripă A/H1N1 Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, la un adult şi un copil, ambii din mediul rural, a declarat pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
MS: Nici un caz nou de gripă A/H1N1, în ultimele 24 de ore Ministerul Sănătăţii anunţă că în ultimele 24 de ore nu au fost confirmate noi cazuri de gripa cu virus A/H1N1 pandemic.