Cele mai citite
 


Afacerile Secom, în creştere cu 75 la sută în 2009
vineri, 19 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Importatorul şi distribuitorul de suplimente alimentare naturale - Secom a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ trei milioane euro în 2009, în creştere cu peste 75 la sută faţă de 2008, se arată într-un comunicat al companiei.
'Iniţial, în 2009, ne-am dorit o reştere a afacerii cu 100 la sută faţă de 2008, dar am reuşit o creştere cu 75 la sută (...) Anul trecut am investit peste 500.000 de euro în creşterea numărului de angajaţi, dezvoltarea infrastructurii, dar şi în marketing şi comunicare', a precizat Andrei Costea, managing partner al companiei.
Pentru 2010, managementul companiei şi-a propus atingerea unei cifre de afaceri de cinci milioane de euro, respectiv o creştere cu 67 la sută faţă de anul trecut. De asemenea, intenţiile companiei sunt de a avea acoperire naţională integrală prin intermediul reprezentanţilor medicali, precum şi introducerea produselor importate în alte lanţuri naţionale de farmacii.
'Piaţa de suplimente alimentare va fi într-o continuă creştere. Se observă deja o preocupare mai intensă pentru sănătate. Consumatorii caută informaţii, vor produse eficiente. Standardele de calitate ale unui supliment alimentar pe piaţa românească trebuie să crească. Piaţa este cea care o cere', a mai spus Andrei Costea.
Secom a demarat importul de suplimente alimentare în anul 2004, respectiv colaborarea cu cei mai renumiţi producători de produse naturale pentru sănătate din SUA. În prezent, compania acoperă aproape toată gama de afecţiuni cu ajutorul a 105 produse sută la sută naturale. Obiectivul principal al companiei este menţinerea poziţiei de lider în importul de astfel de produse originale bazate pe cercetări ştiinţifice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Studiul TIOSPIR TM confirma importanta SPIRIVA in calitate de lider mondial in tratamentul de intretinere a bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) Unul dintre cele mai mari studii pentru BPOC efectuate până în prezent confirmă profilul comparabil de siguranță și eficacitate al SPIRIVAÒ RespimatÒ 2,5 µg (2 pufuri administrate o dată pe zi)[1] și al SPIRIVAÒ HandiHalerÒ18 µg[i]
Piaţa de suplimente alimentare se apropie de 200 milioane euro Piaţa de suplimente alimentare din România se apropie de 200 milioane euro şi are un potenţial de creştere anuală de 10% pe termen mediu, spune Cătălin Vicol, director regional pentru Europa de Sud-Est al companiei Walmark, într-un interviu acordat ziarului Financiarul (www.financiarul.com).
Producători de ţigarete:20.000 de locuri de muncă ar putea dispărea, prin proiectul de amendare a legii referitoare la combaterea fumatului Proiectul de amendare a legii referitoare la combaterea efectelor fumatului poate duce la pierderea a 20.000 locuri de muncă prin efecte în lanţ asupra zonei de aprovizionare şi distribuţie şi ar putea înjumătăţi cifra de afaceri pentru aproape 50% din punctele de vânzare care comercializează ţigarete...
Vrancea: Supliment alimentar retras de la vânzare de Protecţia Consumatorilor Comisarii de la Protecţia Consumatorilor Vrancea au descoperit că un supliment alimentar comercializat în farmacii era periculos pentru sănătatea oamenilor şi au retras de pe piaţă 19 cutii de supliment nutritiv.
Studiu: Peste jumătate dintre români au apelat la suplimente nutritive pentru energie şi vitalitate Românii asociază sănătatea cu un nivel ridicat de energie şi bună dispoziţie, tocmai de aceea, în România, cele mai des utilizate suplimente nutritive sunt cele care cresc nivelul de energie şi vitalitate al organismului, relevă un studiu derulat în 2010 de Fovea Internaţional, companie specializată...
Foile de ceapă pot înlocui pungi de suplimente alimentare scumpe (experţi) Când aveţi de curăţat ceapă, nu vă grăbiţi să aruncaţi foile la coşul de gunoi, recomandă experţi spanioli care în cursul unei cercetări, publicate în Plant Foods for Human Nutrition, au demonstrat că şi cojile de ceapă, nu numai bulbul considerat un medicament-minune, conţin un cocktail puternic de...