Cele mai citite
 


(Corespondenţă Agerpres) Român bolnav de tuberculoză, internat forţat la Milano
vineri, 19 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un român bolnav de tuberculoză care refuza să se trateze a fost ridicat de pe stradă şi internat forţat într-un spital din Milano, în baza unui ordin emis de un procuror.
Românul se afla de mai multă vreme în evidenţa autorităţilor sanitare, însă refuzase constant orice tratament de specialitate, relatează joi leggonline.it. El a fost găsit de poliţişti pe o stradă din Milano, în timpul unui control de rutină, iar procurorul a dispus internarea lui de urgenţă pentru 12 de ore la Spitalul San Paolo.

Cazul a fost semnalat Prefecturii din Milano, care are autoritatea să decidă o eventuală explulzare în cazul în care pacientul refuză în continuare tratamentul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a primit 14 lămpi cu ultraviolete, de ultimă generaţie Secţia de Pneumologie şi Dispensarul TBC din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa au devenit mai sigure pentru pacienţi, dar şi pentru personalul medical, odată cu instalarea a 14 lămpi cu ultraviolete de ultimă generaţie, care au rolul de a distruge bacteriile dăunătoare, scăzând astfel riscul...
Pneumologi de la importante centre de specialitate din țară se reunesc la Târgu-Jiu pe 15 și 16 mai Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu”, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, alături de Societatea Română de Pneumologie-Secțiunea de Tuberculoză, Consiliul Judeţean Gorj, Universitatea “Constantin Brâncuși” și compania de comunicare medicală Houston NPA organizează pe 15-16 mai 2014 cea...
Caraş-Severin: SJU va beneficia de un aparat de detecţie rapidă a tuberculozei Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa va beneficia, în curând, de un aparat de detecţie rapidă a tuberculozei, după ce a solicitat Ministerului Sănătăţii, în cadrul strategiei naţionale de control al tuberculozei, achiziţionarea unui aparat de diagnosticare a acestei boli.
Spitalele din Franţa sunt pline de tuberculoşi din Europa de Est /Le Figaro/ În ianuarie 2012, la secţia de urgenţă a spitalului Pitié-Salpetriere din Paris a fost adus un cecen căruia i s-a depistat cea mai gravă formă de tuberculoză, rezistentă la numeroase medicamente /XDR-TB/, care nu poate fi tratată cu remediile cunoscute. Ulterior s-a dovedit că acesta era doar debutul...
Hunedoara: Anchetaţi după ce au făcut scandal la Urgenţa spitalului din Petroşani Doi bărbaţi din Petroşani sunt cercetaţi de poliţişti după ce au făcut scandal duminică într-un bar din localitate, iar apoi, răniţi fiind, au agresat o parte din personalul de la Urgenţa spitalului din municipiu, unde fuseseră duşi de un prieten, pentru îngrijiri medicale.
Brăila: Două focare de West Nille, două de rabie, unul de tuberculoză şi 23 de leucoză, apărute în 2014 Judeţul Brăila s-a confruntat în 2014 cu două focare de West Nille, două de rabie, unul de tuberculoză şi 23 de leucoză, potrivit informaţiilor făcute publice, miercuri, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.