Cele mai citite
 


Attila Cseke: Va fi reglementată problema medicilor care îşi trimit bolnavii la cabinetele private
vineri, 19 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Nu este normal ca medicii din spitalele publice să-şi trimită bolnavii pentru consultaţii sau tratament la cabinetele private, iar problema va fi reglementată prin pachetul legislativ pregătit de Ministerul Sănătăţii, a declarat joi, ministrul Attila Cseke, în conferinţa de presă susţinută cu ocazia vizitei în judeţul Arad.
'Acest lucru nu este normal. Vă pot spune însă că Ministerul Sănătăţii pregăteşte un pachet legislativ prin care să reglementăm mai multe probleme din domeniul sanitar, inclusiv problema aceasta. Nu mă întrebaţi acum care este soluţia exactă, dar vă pot spune că problema se află în analiză şi vom veni cu un pachet de legi şi pe acest domeniu', a declarat ministrul Attila Cseke.

Ministrul Sănătăţii a sosit joi dimineaţă într-o vizită la Arad pentru a cunoaşte problemele din sistemul sanitar al judeţului. El a avut o întâlnire cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, iar apoi a vizitat Spitalul Municipal Arad şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, în vizită în judeţul Arad Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a efectuat joi, o vizită de lucru în judeţul Arad, cu scopul de a lua pulsul sistemului sanitar arădean.
Ministrul Sănătăţii doreşte descentralizarea spitalelor până la 1 iulie Ministrul Sănătăţii Attila Cseke, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că descentralizarea prin transferul unităţilor medicale publice către administraţia locală reprezintă în acest moment una din soluţiile de eficientizare a funcţionării sistemului sanitar şi trebuie realizată până în vara...
Arad: Ministrul Ladislau Ritli a inaugurat oficial Spitalul Orăşenesc din Ineu Arad, 9 mar /Agerpres/- Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a efectuat vineri, o vizită de lucru în judeţul Arad, prilej cu care a inaugurat oficial Spitalul Orăşenesc din Ineu.
Un procent de 3% dintre bolnavii de diabet sunt copii Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a atras atenţia în conferinţa de presă prilejuită de Ziua Mondială de luptă împotriva diabetului, că aceasta este o afecţiune în creştere. Îngrijorător este faptul că diabetul este în creştere la copii şi adolescenţi, care, spre deosebire de perioadele de până acum...
Attila Cseke: SMURD-ul din România a devenit un model şi pentru alte state Târgu Mureş, 24 sep /Agerpres/ - SMURD-ul românesc a devenit un model şi pentru alte state, a precizat, vineri, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, la Târgu Mureş, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare.
Attila Cseke: Ministerul Sănătăţii analizează modificarea listei de medicamente compensate Ministerul Sănătăţii analizează încă modificarea listei de medicamente compensate de stat, a declarat, miercuri, ministrul Attila Cseke.