Cele mai citite
 


Arad: Ministrul Attila Cseke a inaugurat o clinică privată
vineri, 19 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a participat joi, cu prilejul vizitei efectuate în judeţul Arad, la inaugurarea unei clinici private în municipiul reşedinţă de judeţ, realizată de un grup de investitori arădeni.
Ministrul a tăiat panglica inaugurală a noii clinici alături de Geanina Pistru, viceprimar al Aradului şi de dr. Grigorie Guşet, unul dintre investitori.

Investiţia totală se ridică la aproximativ 10 milioane de euro şi se desfăşoară pe o suprafaţă construită de 4.000 mp.

Proiectul Spitalului Clinic Genesys a fost lansat la jumătatea anului 2006, cu scopul de a edifica un centru medical modern care să se constituie într-o alternativă viabilă la oferta de servicii medicale existentă, o altă opţiune pentru pacient şi medic şi, de asemenea, cu scopul de a realiza un centru de excelenţă care să readucă încrederea în serviciile medicale româneşti şi să asigure cadrul necesar pentru perfecţionarea personalului medical arădean.

Unitatea oferă servicii medicale ambulatorii în policlinică pentru un număr de 20 de specialităţi medicale, de la Obstetrică-Ginecologie, Medicină Internă sau Cardiologie, până la Psihologie clinică, Oftalmologie şi servicii de laborator, a precizat dr. Angela Cionca, managerul clinicii.

De asemenea, clinica oferă serviciile spitaliceşti, fiind puse la dispoziţia pacienţilor o maternitate şi o unitate spitalicească axată pe specialităţi chirurgicale.

La ora actuală, Spitalul Genesys este dotat cu aparatură medicală nouă, ultramodernă şi de ultimă generaţie, dispunând de trei săli de operaţie, o sală de naşteri, departament de terapie intensivă şi un număr de 45 de paturi în saloane de 1-2 locuri.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii a inaugurat Departamentul de terapie intensivă al Spitalului Universitar Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a inaugurat, sâmbătă, Departament de terapie intensivă al Spitalului Universitar, care va deveni funcţional după ce vor fi achiziţionate paturile necesare şi monitoarele.
Maramureş: Ministrul Sănătăţii a inaugurat Centrul SMURD Baia Mare, 8 ian /Agerpres/ - Serviciul SMURD Maramureş a fost inaugurat, vineri, în prezenţa ministrului sănătăţii, Attila Cseke şi a secretarului de stat Raed Arafat.
Arad: A fost inaugurat Centrul de chirurgie laparoscopică 'Sfântul Gheorghe' Universitatea de Vest 'Vasile Goldiş', în parteneriat cu societatea Terapeutica din oraşul Chişineu Criş, a inaugurat, luni, Centrul de chirurgie laparoscopică 'Sfântul Gheorghe' din municipiul Arad, unul dintre cele mai moderne de acest fel din România, care va funcţiona în regim de clinică universitară...
Arad: Ministrul Ladislau Ritli a inaugurat oficial Spitalul Orăşenesc din Ineu Arad, 9 mar /Agerpres/- Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a efectuat vineri, o vizită de lucru în judeţul Arad, prilej cu care a inaugurat oficial Spitalul Orăşenesc din Ineu.
Ministrul Sănătăţii a inaugurat Compartimentul de Litotriţie extracorporală (ESWL) de la SCJ Mureş Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a inaugurat vineri, la Spitalul Clinic Judeţean Mureş, Compartimentul de Litotriţie extracorporală (ESWL) a Clinicii de Urologie pentru care a fost achiziţionat un aparat extrem de performant, în valoare de 500.000 euro.
Primul spital privat de obstetrică-ginecologie, inaugurat în Capitală Sursa: Agerpres Bucureşti - Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie "Regina Maria", primul de acest gen din sectorul privat, a fost inaugurat miercuri. Unitatea dispune de o suprafaţă de aproximativ 2.000 mp, necesitând o investiţie de peste 5,5 milioane euro.