Cele mai citite
 


Studenţii vor dona sânge la UPB
duminică, 21 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Uniunea Naţională a Studenţilor din România va organiza, în perioada 23-26 februarie, în Sala Rectoratului Universităţii Politehnica din Bucureşti cea de-a IX - a ediţie a campaniei de donare de sânge, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, preşedintele organizaţiei studenţeşti, Ioan Poenaru.
Liderul UNSR a spus că speră ca în urma acestei campanii să fie strânşi aproximativ 250 de litri de sânge.
'Mulţi dintre studenţii care donează au avut nevoie de sânge sau au avut în familie rude care au avut nevoie şi de aceea mulţi dintre aceştia sunt conştienţi de importanţa gestului lor. Anul trecut au fost strânşi 250 de litri, iar în urmă cu doi ani aproape 650 de litri', a spus Poenaru.
Reprezentantul studenţilor a precizat că au fost trimise invitaţii pentru a participa joi, 25 februarie, la campania de donare de sânge şi personalităţilor vieţii politice şi medicale.
Poenaru a afirmat că UNSR doreşte ca în Complexul Studenţesc Regie sau în campusul UPB să fie deschis un centru permanent unde studenţii să?poată dona sânge.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un centru de donare de sânge se va deschide în Complexul Studenţesc Regie Un centru de donare de sânge va fi deschis în acest an în Complexul Studenţesc Regie, a declarat miercuri ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu.
Studenţii derulează o campanie de donare de sânge la Rectoratul Universităţii Politehnica din Bucureşti Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) derulează o campanie de donare de sânge, de luni până vineri, la Rectoratul Univeristăţii Politehnica din Bucureşti.
Campanie de donare de sânge, iniţiată de UNSR, UPB şi INH Uniunea Naţională a Studenţilor din România, Universitatea Politehnică Bucureşti şi Institutul Naţional de Hematologie vor organiza, de luni până vineri, în holul Rectoratului UPB, o sesiune de recoltare sangvină, în cadrul campaniei naţionale 'Sângele înseamnă viaţă! Donează sânge şi/sau celule stem...
Campanie de donare de sânge iniţiată de UNSR, UPB şi INH Uniunea Naţională a Studenţilor din România, Universitatea Politehnica Bucureşti şi Institutul Naţional de Hematologie vor organiza în perioada 24-28 februarie, în holul Rectoratului UPB, o sesiune de recoltare sangvină, din campania naţională 'Sângele înseamnă viaţă! Donează sânge şi/sau celule stem...
Campanie de donare de sânge la Politehnică, organizată de UNSR Studenţii vor putea dona sânge până pe 1 aprilie, între orele 8,30 - 12,30, la centrul special amenajat în clădirea Rectoratului Universităţii Politehnica din Bucureşti, în cadrul unei campanii organizate de Asociaţia Studenţilor din Politehnică în parteneriat cu Uniunea Naţională a Studenţilor din România...
Campanie de donare de sânge, iniţiată de UNSR Studenţii şi tinerii vor putea dona sânge de luni până vineri, între orele 8,00-12,00, în holul Rectoratului Universităţii Politehnica din Bucureşti, în cadrul campaniei "Sângele înseamnă viaţă! Donează sânge şi/sau celule stem!", derulată de Uniunea Naţională a Studenţilor din România în parteneriat...