Cele mai citite
 


Botoşani: Director de spital cu salariu de 10.000 de lei
duminică, 21 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie din municipiul Botoşani, economistul Viorel Lefter, beneficiază de un venit salarial brut lunar de 10.200 de lei, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, directorul Agenţiei Judeţene de Prestaţii Sociale, Radu Drăguş.
Potrivit acestuia, instituţia pe care o conduce a efectuat o verificare a modului de aplicare a Legii privind salarizarea unică în sectorul bugetar şi a constatat că directorul de la Spitalul TBC are cel mai mare salariu.
'Din punct de vedere legal şi moral, salariul este calculat corect. El beneficiază de sporuri mari, pentru că mediul în care îşi desfăşoară activitatea este foarte periculos' - a afirmat Drăguş.
Şeful AJPS susţine că directorii altor instituţii spitaliceşti au salarii care se apropie de 10.000 de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Proteste la fostul Sanatoriu TBC de la Guranda Peste 30 de angajaţi ai fostului Sanatoriu de pneumoftiziologie de la Guranda, judeţul Botoşani, au protestat luni în curtea unităţii faţă de neîncasarea drepturilor salariale aferente lunii februarie.
Botoşani: Legea amnistiei fiscale aplicate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani va aplica Legea amnistiei fiscale pentru mai mulţi angajaţi ai instituţiei care au beneficiat ilegal de nişte drepturi, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, managerul Corneliu Mihai.
Botoşani: Spitalul de pneumoftiziologie, retrocedat parţial Botoşani, 5 ian /Agerpres/ - Spitalul de Pneumoftiziologie din Botoşani a rămas fără o parte din clădiri şi din terenul pe care funcţionează, după ce acestea au fost retrocedate reprezentanţilor fostului proprietar.
Botoşani: Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' vor participa la şedinţa CJ în care se va discuta comasarea Toţi medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani vor participa, joi, la şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de hotărâre privind comasarea unităţii medicale cu alte trei spitale de interes judeţean. Medicul Gheorghe Apetroaie a declarat, luni,...
Botoşani: Conducerea Spitalului Judeţean revine asupra deciziei de diminuare a sporurilor de gardă pentru medici Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati vor beneficia de sporuri de gardă majorate, potrivit unei decizii adoptate, luni, de Comitetul Director al instituţiei. Conducerea spitalului a revenit asupra deciziei adoptate luna trecută prin care reducea cu 25% nivelul sporului acordat medicilor...
Botoşani: Taxa de la maternitate eliminată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani a decis luni anularea taxelor percepute la Maternitate, a anunţat managerul Viorel Iliuţă.