Cele mai citite
 


Starea mamei obeze este bună
duminică, 21 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea pacientei obeze care a născut joi este bună, ea aflându-se internată în continuare la Terapie Intensivă, unde este bine monitorizată, a declarat vineri pentru AGERPRES dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar.
El a adăugat că femeia are unele dificultăţi respiratorii din cauza obezităţii şi nu se poate mişca pentru că, din cauza greutăţii, ar putea avea probleme cu operaţia.

Rămâne în continuare riscul apariţiei unor eventuale complicaţii, dar medicii o supraveghează foarte bine, a mai spus Bogdan Popescu.

Fetiţa este bine şi se află la Departamentul de Neonatologie.

Tânăra de 25 de ani cu o greutate de 240 de kilograme a născut joi la Maternitatea Spitalului Universitar o fetiţă de 2.900 gr. după ce a fost transferată de la Craiova. Ea a născut prin cezariană, întrucât copilul începuse să aibă probleme respiratorii. Naşterea a presupus luarea unor măsuri speciale, având în vedere greutatea pacientei, dar a decurs în condiţii bune.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medic "Marie Curie": Un copil e la Terapie Intensivă, alţi şase sunt internaţi pe secţia de Nefrologie Medicul Loredana Popa, de la Spitalul Marie Curie, a declarat duminică dimineaţa că pe secţia Nefrologie a spitalului sunt internaţi şase copii, iar un altul se află la Terapie Intensivă.
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Timiş: Incubator pentru prematuri, la maternitatea Spitalului Municipal Secţia de neonatologie a Maternităţii Spitalului Universitar Municipal de Urgenţă Timişoara a primit, miercuri, de la organizaţia ''Salvaţi copiii!'', un incubator de 10 mii de euro, care le va salva viaţa micuţilor ce se nasc prematur sau cu probleme cardio-respiratorii.
Incendiul de la Maternitatea Giuleşti s-a produs ca urmare a supraîncălzirii ştecherului ce alimenta aparatul de aer condiţionat Incendiul izbucnit în Secţia de Anestezie - Terapie Intensivă pentru nou-născuţi de la Maternitatea Giuleşti s-a produs ca urmare a supraîncălzirii ştecherului ce alimenta aparatul de aer condiţionat, cauza fiind una de natură electrică, se arată în raportul de expertiză întocmit de experţii Institutului...
„Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină” Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Pantelimon” a organizat vineri, 6 noiembrie, la sediul instituției, o conferință de presă dedicată închiderii proiectului „Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină”- proiect POSDRU/189/2.1/G/155733. Proiectul...
Braşov: Cvadrupleţi - premieră la Maternitatea din Braşov O femeie în vârstă de 22 de ani din localitatea Babadag judeţul Tulcea a născut în noaptea de joi spre vineri, la Maternitatea din Braşov, cvadrupleţi - două fetiţe şi doi băieţi- cu greutatea între 700 şi 800 de grame.