Cele mai citite
 


Preşedintele Traian Băsescu l-a vizitat la spital pe Cristian Paţurcă
sâmbătă, 20 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 20 feb /Agerpres/ - Preşedintele Traian Băsescu l-a vizitat la spital, sâmbătă, pe cantautorul Cristian Paţurcă, alături de care a stat aproape o oră, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 1989, Doru Mărieş.
Paţurcă se află internat la Spitalul 'Victor Babeş' din Capitală, suferind de o afecţiune cronică.
'Îi mulţumesc şefului statului atât pentru vizită, cât şi pentru sprijinul acordat colegului meu Cristi Paţurcă', a afirmat Doru Mărieş.
La rândul său, Cristian Paţurcă a declarat că a primit asigurări de la şeful statului că îl va sprijini în orice moment.
'Preşedintele mi-a promis sprijin în orice moment şi pentru aceasta îi mulţumesc foarte mult', a spus Paţurcă.
Cu prilejui vizitei sale la spital, preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit şi cu o delegaţie a Asociaţiei 21 Decembrie, aflată alături de cantautor. Conform celor afirmate de Gabriel Hîrtopanu, vicepreşedintele asociaţiei, discuţia a fost extrem de prietenoasă, iar şeful statului şi-a manifestat încă odată simpatia faţă de demersurile şi acţiunile membrilor Asociaţiei 21 Decembrie 1989. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Băsescu: În legea sănătăţii nu veţi găsi nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că în capitolul referitor la serviciul de urgenţă din proiectul noii legi a sănătăţii nu se găseşte nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului.
Traian Băsescu: Guvernul să restructureze sistemul de sănătate şi apoi să plătească arieratele din domeniu Bucureşti, 4 nov /Agerpres/ - România a solicitat organismelor internaţionale de finanţare să i se ofere posibilitatea de a restructura mai întâi sistemul de sănătate, pentru ca abia apoi să achite arieratele din acest sector, astfel încât să poată acorda, cu prioritate, subvenţiile pentru agricultori...
Traian Băsescu: Guvernul să restructureze sistemul de sănătate şi apoi să plătească arieratele din domeniu România a solicitat organismelor internaţionale de finanţare să i se ofere posibilitatea de a restructura mai întâi sistemul de sănătate, pentru ca abia apoi să achite arieratele din acest sector, astfel încât să poată acorda, cu prioritate, subvenţiile pentru agricultori, a declarat, joi, preşedintele...
Traian Băsescu denunţă 'dezinformările' privind legea Sănătăţii şi spune că în sistemul actual 'românii nu sunt egali' Preşedintele Traian Băsescu a anunţat vineri seara decizia de retragere din dezbatere a noii legi a Sănătăţii, dar a ţinut să dezmintă "minciunile" care au dezinformat publicul asupra respectivului proiect de act normativ şi a precizat că în actualul sistem de sănătate există deja corupţie iar românii...
Traian Băsescu: România nu mai trage ultima tranşă de la FMI România nu va mai trage ultima tranşă din Acordul cu Fondul Monetar Internaţional (FMI), ci doar ultima tranşă din acordul cu Uniunea Europeană, necesară acoperirii deficitului bugetului de stat, a declarat, duminică seară, la Palatul Cotroceni, preşedintele Traian Băsescu.
Traian Băsescu: În legea sănătăţii nu veţi găsi nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că în capitolul referitor la serviciul de urgenţă din proiectul noii legi a sănătăţii nu se găseşte nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului.