Cele mai citite
 


Elicopter MAI pentru salvarea unui nou născut
marţi, 23 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor, având la bord un echipaj SMURD, a plecat luni în jurul orei 11.00 către oraşul Lehliu, de unde va prelua un nou-născut în vârstă de o zi pentru a-l transporta la Bucureşti, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, informează un comunicat transmis AGERPRES.
Potrivit MAI, elicopterul va ateriza pe stadionul Dinamo.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Elicopter SMURD în misiune de salvare a unui nou-născut şi a unui pacient cu atac cerebral Brăila, 9 feb /Agerpres/- Intervenţia unui elicopter SMURD din Bucureşti a dus la salvarea vieţii a doi pacienţi din judeţul Brăila, un nou-născut malformaţii cardiac, pe care l-au transportat la un spital din Capitală şi un pacient din comuna Galbenu, diagnosticat cu atac vascular cerebral, pe care...
Gorj: Nou-născut dus cu un elicopter SMURD la Spitalul Universitar din Craiova Un elicopter SMURD a aterizat, joi după-amiază pe heliportul din Târgu-Jiu, pentru a prelua un nou-născut, care va fi transportat la Spitalul Universitar din Craiova, potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.
Argeş: Nou-născut prematur transportat cu elicopterul SMURD la Bucureşti Un nou-născut prematur, care prezenta o malformaţie toracică şi suferea de insuficienţă respiratorie, a fost preluat miercuri de un elicopter SMURD de la Curtea de Argeş şi a fost transportat la un spital din Bucureşti, unde va primi îngrijiri medicale de specialitate.
Călăraşi: Un elicopter al MAI a transportat un nou-născut de la Spitalul din Lehliu-Gară la Bucureşti Conducerea Spitalului din Lehliu-Gară a solicitat luni intervenţia unui elicopter al ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) cu un echipaj SMURD pentru a transporta un nou-născut la un spital din Bucureşti.
Argeş: Nou-născut aflat în stare gravă, transportat cu elicopterul la Bucureşti Un nou-născut aflat în stare gravă a fost preluat miercuri de un elicopter SMURD de la Piteşti şi a fost transportat la un spital din Bucureşti, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.
Argeş: Nou-născut transportat cu elicopterul la Bucureşti Un nou-născut, adus pe lume înainte de termen de o femeie din Piteşti, a fost transportat luni cu un elicopter SMURD la Spitalul Municipal din Bucureşti pentru îngrijiri de specialitate, starea lui fiind gravă.