Cele mai citite
 


Călăraşi: Un elicopter al MAI a transportat un nou-născut de la Spitalul din Lehliu-Gară la Bucureşti
marţi, 23 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului din Lehliu-Gară a solicitat luni intervenţia unui elicopter al ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) cu un echipaj SMURD pentru a transporta un nou-născut la un spital din Bucureşti.
'Respectivul copil nu sugea şi trebuia hidratat. Copilul s-a născut prematur cu o greutate mai mică la naştere, de 2,250 kg. Astăzi nu a funcţionat unitatea de transport pentru nou-născuţi şi din acest motiv am cerut ajutorul' a declarat, pentru AGERPRES, directorul medical Dumitrescu Mihaela.

'Nou-născuţii se transportă în condiţii speciale, mai ales pe vreme de iarnă, cu temperatură adecvată', a adăugat medicul.

Elicopterul MAI, având la bord un echipaj SMURD, a plecat luni în jurul orei 11.00 către oraşul Lehliu, de unde a preluat nou-născutul pentru a-l transporta la Bucureşti, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bebeluşul născut prematur de la Lehliu a ajuns la Maternitatea Filantropia Un elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor a adus, luni după amiază, un nou născut prematur la maternitatea Filantropia din Capitală.
Argeş: Nou-născut prematur transportat cu elicopterul SMURD la Bucureşti Un nou-născut prematur, care prezenta o malformaţie toracică şi suferea de insuficienţă respiratorie, a fost preluat miercuri de un elicopter SMURD de la Curtea de Argeş şi a fost transportat la un spital din Bucureşti, unde va primi îngrijiri medicale de specialitate.
Argeş: Nou-născut transportat cu elicopterul la Bucureşti Un nou-născut, adus pe lume înainte de termen de o femeie din Piteşti, a fost transportat luni cu un elicopter SMURD la Spitalul Municipal din Bucureşti pentru îngrijiri de specialitate, starea lui fiind gravă.
Călăraşi: Prematur transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală Un copil născut prematur la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi a fost transportat miercuri cu ajutorul unui elicopter SMURD la un spital din Capitală.
Gorj: Nou-născut dus cu un elicopter SMURD la Spitalul Universitar din Craiova Un elicopter SMURD a aterizat, joi după-amiază pe heliportul din Târgu-Jiu, pentru a prelua un nou-născut, care va fi transportat la Spitalul Universitar din Craiova, potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.
Brăila: Elicopter SMURD în misiune de salvare a unui nou-născut şi a unui pacient cu atac cerebral Brăila, 9 feb /Agerpres/- Intervenţia unui elicopter SMURD din Bucureşti a dus la salvarea vieţii a doi pacienţi din judeţul Brăila, un nou-născut malformaţii cardiac, pe care l-au transportat la un spital din Capitală şi un pacient din comuna Galbenu, diagnosticat cu atac vascular cerebral, pe care...